cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:

Pil

Posted by      in  Galaxy A

Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz  Nasıl? View Post

Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi?   View Post

Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

A13

50 megapiksel modunda çektim ama 12 megapiksel modu daha kaliteli  View Post

Biz: A34 güncelleme hangi gün gelecek? Samsung:cevap   > Pazartesi pazarlanır — olmaz  Salı sallanır — yine olmaz  Çarşamba çarşafa dolanır — hiç... View Post

Bu ayın 9 A54 9 temmuz 2023 de almıştım son 1 ay kaldı 2 yıl olmasına 😍😂🤗 View Post

A34 telefonum aldıgım gunden berı bu ısıma sorununu yaşıyorum en basit telefonla normal bir konusma dahi yapsam sıcaklık 40 ın uzerıne cıkıyor en son... View Post

4.5G de kullanırken takılmalar oluyor 3G de kullanırken problem olmuyor  View Post

S serilerinde AOD tam boyut olarak ayarlanabiliyor, A serilerinde bu özellik yok mu? Kontrol ettim ama çıkmıyor.Sadece kilit ekranı büyük oluyor,... View Post

Arkadaşlar A35 5G kullanıyorum şuanlık en son 1 Nisan tarihinde güvenlik yaması güncellemesi aldım dahada güncelleme gelmedi telefona ONE UI 7 hariç View Post