Dkdkdj View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
50 megapiksel modunda çektim ama 12 megapiksel modu daha kaliteli View Post
Biz: A34 güncelleme hangi gün gelecek? Samsung:cevap > Pazartesi pazarlanır — olmaz Salı sallanır — yine olmaz Çarşamba çarşafa dolanır — hiç... View Post
Arkadaşlar edindigim bilgilere göre A346N olarak bilinen kore sürümü avrupa ve türkiye icinde gecerli olan A346E sürümüdür Ve avrupa yerel... View Post
Bu ayın 9 A54 9 temmuz 2023 de almıştım son 1 ay kaldı 2 yıl olmasına 😍😂🤗 View Post
A34 için one ui 7 güncellemesi gelicek mi ve ne zaman gelir ? View Post
A34 telefonum aldıgım gunden berı bu ısıma sorununu yaşıyorum en basit telefonla normal bir konusma dahi yapsam sıcaklık 40 ın uzerıne cıkıyor en son... View Post
Hepimiz biliyoruz ki A34'ün Kore varyantı SM-A346N için Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesi yayınlandı ama maalesef ki en çok istemediğim... View Post
4.5G de kullanırken takılmalar oluyor 3G de kullanırken problem olmuyor View Post
S serilerinde AOD tam boyut olarak ayarlanabiliyor, A serilerinde bu özellik yok mu? Kontrol ettim ama çıkmıyor.Sadece kilit ekranı büyük oluyor,... View Post
Arkadaşlar A35 5G kullanıyorum şuanlık en son 1 Nisan tarihinde güvenlik yaması güncellemesi aldım dahada güncelleme gelmedi telefona ONE UI 7 hariç View Post
User | Likes Count |
---|---|
2316 | |
1052 | |
890 | |
784 | |
726 |
User | Count |
---|---|
78 | |
29 | |
21 | |