cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

⏫️📱|| A34 Kullanıcıları için Kötü Haber...

(Topic created on: a month ago)
794 Views
Quantum-A
Active Level 10
Options
Galaxy A
Hepimiz biliyoruz ki A34'ün Kore varyantı SM-A346N için Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesi yayınlandı ama maalesef ki en çok istemediğim durum gerçekleşti.

image

Evet, Samsung güncellemeyi hâla test aşamasında olan ve tamamen bitirilmemiş "6.6.50-android15-8-maybe-dirty-4k" çekirdeği ile yayınladı.

image

Peki ya bu eden kötü bir haber?

Evet, 6.6 çekirdeği ile sonunda güncelleme yayınlandı diyeceksiniz fakat bir problem var. Çekirdek hâla tamamlanmamış durumda ve bu yüzden A34 kullanıcılarız bazı problemler yaşayacaklar.

Peki kötü yanları neler? 

Evet bu durumun başka kötü yanları da var maalesef ki bazı bankacılık uygulamaları eğer çekirdeklerde "dirty" kelimesi geçerse uygulamanın cihazda kullanılmasını engelliyor yani A34 kullanıcıları One UI 7 geldiğinde önyükleyicileri kilitli bile olsa cihazlarını kullanamayacaklar.

image

Peki ya ne yapabiliriz?

Şu **bleep** tek yapabileceğimiz şey:Beklemek. Maalesef ki A34 için One UI 7 süreci sancılı geçecek fakat umarız ki yeni çekirdekteki sorunlar kısa bir süre içinde halledebilirler.

Gönderimi okuduğunuz için teşekkürler!

35 Comments
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Onaylı olarak gözüküyor çoğu kullanıcılarda
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
A34 içinse ekran görüntüsü atabilir misin?
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Bu1749487405040.jpg
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Demek ki bende hata varmış o kısmı kaldırayım. Teşekkürler. 😊
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Rica ederim sorun yok
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Hocam bu neyin ekranı onaylı olan bende de var mı bu a34'te benim de bir işlem yapmam gerekiyor mu acaba
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Merak etmeyin Samsung Google A34 için bir istisna kabul etmiş, ondan dolayı Play Integrity çalışacak. 😀
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Emeğinize sağlık iyi akşamlar🙏
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Size de. 😊🙏