Samsun A34, Temmuz güncellemesi sonrası tüm kullanıcı tasarımı değişti. Hiç bir şey ergonomik olarak tasarlanmamış ne yazık ki. Renkler, imgeler,... View Post
Samsun A34, Temmuz güncellemesi sonrası tüm kullanıcı tasarımı değişti. Hiç bir şey ergonomik olarak tasarlanmamış ne yazık ki. Renkler, imgeler,... View Post
Bianda lag giriyor pil 1 oluyor ve yeşil ekran oluyor avast vs programlarda çıkmıyor sorun View Post
Garantim biteli 2 ay oldu ve ekran da beyaz çizgiler oluştu ekranı kilitleyip açınca sorun düzeliyor ama 5 saniye sonra eski haline geri geliyor View Post
Spotify'dan şarkı dinlerken diğer uygulamalardaki sesler açıldığında müzik duruyor. Hem Instagram'da gezerken hem müzik dinlemek istiyorum,... View Post
Dostlar bunun varsayilani 3 demi? Cok kararsız kaldım aniden değişince birden farklı geldi View Post
A56'ya One UI 8 ne zaman gelir acaba ? View Post
Herkese merhaba hızlıca konuya girmek istiyorum ben telefonum ram plus ayarını buldum ve onu 8 gb ram e çektim size sorum şu ram plusun yüksek... View Post
Normalde aldığımdan beri hep normaldi ekran sürem gözükürdü şimdi hepsi silinmiş ve bugün girdiğim uygulamaların bazıları gözükmemiş Ayrıca... View Post
Samsung Galaxy A35 Telefon Hakkında Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz View Post
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin a 34 marka telefonu kullanıyorum. Devamlı değil ancak arama geldiğinde zil sesi çalmıyor. Daha sonra telefona... View Post
User | Likes Count |
---|---|
345 | |
254 | |
246 | |
231 | |
229 |
User | Count |
---|---|
19 | |
18 | |
18 | |