A53 Telefonda Bluetooth kulaklık ile film veya video seyrederken wi fi kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılyor View Post
A53 Telefonda Bluetooth kulaklık ile film veya video seyrederken wi fi kendiliğinden kapanıyor ve tekrar açılyor View Post
Arkadaşlar a72 root atamadım telefonculara götürdüm onlarda zor dediler olmaz dediler 2 3 gün bizde kalacaklar felan dediler yardımcı olurmusunuz... View Post
Merhabalar sarj aletimi normlade bir sorun için silmeyi denedim bu uç kısmının üst kısmı var leke çıktı ama peçetr ıslak mendil ve mikrofiber bez... View Post
Parmak izi Açık Yüz tanıma Açık Telofonu Alınca uyar Acık (bu özelliği açtıgımdan beri hata vermedi telefon) İki haftadır bu şekilde kullanıyorum.... View Post
9.0 cok begeniyorum ozellikle a serisinde cok iyi calisiyordu ilk surumleriydi sonra bozdular 10 muş 11 miş sizin begendiniz varmi View Post
Sorunu yazdık bana sıfırla diyonuz arkadaş içinde bir sürü uygulamalar var notlarım var o kadar indirilmiş uygulamalar var şimdi ben bir daha hepsini... View Post
A51 kullaniyorum ve şarj sorunu yaşıyo cihazım durdugu yerde hizka azaliyor şarjı bu sorunun herhangi bi çözümü varmı View Post
Siz siz Olun Samsung Kendi Antivirus Uygulamasını Kullanmayın yalan telefonda virüs varmış halbuki hep tarama yaptım virüs yok diyordu avast indirdim... View Post
A23 güvenlik güncellemesi geldi, umarım ekran animasyon sorunları giderilmiştir. View Post
User | Likes Count |
---|---|
303 | |
227 | |
157 | |
152 | |
90 |