Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A33 şarjı çabuk bitiyor sebebi nedir bıktım artık bu sebeplerden View Post
Bu a55 ne acayip telefon çıktı ya bütün samsung modeli telefonlara kasım güncellemesi geldi, biz hala A55 kasım güncellemesi bekliyoruz bu işte bir... View Post
Samsung a 54 telefonum oneul7 geçecek mi ne zaman geçer View Post
a14 one ui7 de now bar alacak mı bilen var mı yoksa üst segmentlere mi gelecek? View Post
Dün akşamdan beri instagram anasayfam ve keşfetim donuyor, yenilenmiyor. Sanırım A54 le alakalı bir sıkıntı çünkü başka telefondan giriş yaptım... View Post
Samsung A52 kullanıyorum. Bana günlük rutin işlerimi hatırlatacak Samsunga ait uygulama var mı ? Mesela günlük kitap okuma, dizi izleme vb gibi sesli... View Post
Arkadaşlar iyi günler, ne oldu bu samsunga güncelleme veremeyecek herhalde A55"e View Post
Wifi kapatınca uçak moduna geçiyor View Post