(A34 5G cihazında test edildi.) Yakında herkese açık bir biçimde paylaşacağım. View Post
(A34 5G cihazında test edildi.) Yakında herkese açık bir biçimde paylaşacağım. View Post
Merhaba arkadaşlar A56 one ui 8.5 beta alacak mı? A36 one ui 8.5 beta aldı da A56 one ui 8.5 beta bir kaç özellikler eklerler mi sizce? View Post
A56 telefonuma 2 gün önce gelen yazılım telefonu bildiğiniz çöp etti, çöp konteynırına atsam yeridir. Whatsappda mesajlar hemen gitmemeye başladı,... View Post
https://youtu.be/OcrfxeNBcPw?si=LB8dK0bm9BOYd4xe Tamamen yenilenmiş View Post
Samsungun kendi yapay zeka uygulaması bıxby acilen turkce dıl desteği gelmesi lazım hali hazırda olan dil seçenekleri bile çok az acilen düzeltilmesi... View Post
Arkadaşlar Galaxy A57'nin fiyatı açıklandı. 35.000TL gibi bir fiyata sahip Normalde Xiaomi tercih edecek insan değilim ancak Poco X8 Pro modeli... View Post
A73 5G Telefonumda herhangi bir dış etken olmadan bluetooth problemi yaşıyorum. Bağlantı **bleep** **bleep** kesilip robotik bir ses çıkarıyor ve en... View Post
Bir benim mi telefonumun ekranı sarı gibi geliyor bana arkadaşımın telefonuda aynı model onun ekran daha beyaz iken benim telefonumun ekranı sarı gibi... View Post
Ayarlar - Google - Tüm hizmetler - Gizlilik ve güvenlik - Sistem ait hizmetler sekmesinden google sistem hizmetlerini... View Post
Merhaba arkadaşlar telefonumda kendiliğinden kalawye menüsü çıkıyor neden çıkmış olabilir nasıl kapatabilirim çok saygılarımla. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 432 | |
| 358 | |
| 303 | |
| 270 | |
| 258 |