furkankaannnn
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
A73 5G cihaza sahibim.One UI 7 güncellemesi aldık sanki şarj hızlı bitiyor gibi geldi çok sorun yok ama yinede cihazı hard reset yapmak sağlıklı mıdır? En son 1 sene önce 6.1'den sonra yapmıştım.
5 Comments
FurkanOrduTR
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 03:25 AM (Last edited 05-30-2025 03:26 AM ) in
Galaxy A
Format atmak iyi olabilir ama lazımmı bilmiyorum, çoğu kişi faydalı buluyor ama aşırı kasma donma yoksa bence gerek yok uğraşmaya. Pil tüketimini optimize edebilir bi kaç gün bekle halen daha bariz bi düşüş varsa yaparsın, ufak tefek düşüşler önemsiz sayılabilir. Çok sorun yok demişsin boşver ozaman iş açma boşuna 😂
yasin1234
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 03:27 AM in
Galaxy A
bende şarj problemi pek olmadı genel olarak da iyiydi ama bi wipe cache partition yapayım dedim, telefon canavara dönüştü şu an ben gerekli görmüyorum ama bi wipe cache partition deneyip memnun kalmazsanız pilden yine hard reseti düşünebilirsiniz sağlıklı olduğunu söylüyor herkes.
akaycim
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 03:33 AM in
Galaxy A
Boş yere uğraşma fayda etmez, bu güncelleme mahvetti telefonları. Bende a73 den s23 e gectim ayni sorun bendede ve birçok kullanicida var. Umarim güncellemeler ile düzeltirler. Bu arada a73 gercekten güzel bir telefon 😊😊
connection92
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 06:49 AM in
Galaxy A
bende baya etti s22 kullanıyorum baya **bleep** ediyor cidden en azından bende oldu
ruby_
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 07:54 AM in
Galaxy A
Telefonu kapat ses tuşuna 5,6 saniye bas sonra o ses tusunun kısma yerinden gibi yerden bi şeye atıcak bildiğim kadarıyla hard reset o(?)