İlk başta a51 android 12 gelmez sanıyordum keşke gelmeseydi boşu boşuna bekledim android 11 iken kasmıyordu sanki android 11 i daha çok alıştım Gönderiyi Göster
İlk başta a51 android 12 gelmez sanıyordum keşke gelmeseydi boşu boşuna bekledim android 11 iken kasmıyordu sanki android 11 i daha çok alıştım Gönderiyi Göster
Son güncellemeden sonra sesler hoparlör den değilde üst ahizeden gelmeye başladı kamera kaydı düştü güncellemeyle alakası var deilmj ? Gönderiyi Göster
Samsung A10 2019'da çıktı genç sayılır merak ettiğim şey Andorid 12 A10 gelecek mi ? Teşekkürler. Gönderiyi Göster
Yaa gerçekten çok geç kaldı bu günceleme A51 lere son günceleme geldi ama bize hala gelmedi yaa A51 lere gelip bize nasıl gelmedi iki kere tarih verip... Gönderiyi Göster
Merhaba ben Galaxy A12 kullanıyorum. İçinizden birinin A12'ye ne zaman Android 12 geleceğini bilen var mı? İyi günler. Gönderiyi Göster
A32 de kameranın daha iyi fotoğraf ve videolar çekmesini nasıl sağlarız ve bide hdr hep açık olmasını nasıl sağlarız yardım edermisiniz Gönderiyi Göster
A22 güncelleme ne zaman gelecek Gönderiyi Göster
A53 telefonumun şarjını %15 olunca şarja takıyorum pil sınırlama özelliği açık %85 olunca şarjdan çekiyorum telefonu kapatıp şarja takıyorum doğru mu... Gönderiyi Göster
arkadaslar bir sey farkettim normalde A32 modelin android 12 surum test numarasinda CSC kodu FOXM şeklinde geciyorken verilen yani yayinlanan surumde... Gönderiyi Göster
Android 13 One UI 5.0 gelmesini istediğim özellikler 1. Ağ hızını gösterme 2. Raw çekim özelliği 3. Telefonu sallayınca şarkıyı durdurma Şimdilik... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
14 | |
13 | |
13 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
367 | |
297 | |
264 | |