cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a52 arka kapak sorunu

(Topic created on: 07-18-2024 01:32 AM)
744 Views
MMCLViii
Active Level 4
Options
Galaxy A
Garantisi biten bir telefon teknosadan aldım neredeyse 2 yıl olmuştur telefonu ilk aldığım zamanlarda telefonun 2 sıkıntısı vardı benim gözümde birisi arka kapağın yapışkanlı olması hafif de olsa çok minik bir açık vardı diğeri ise telefonu salladiginizda kameradan çıkan ses bunları aldığım yere gösterdim ama birsey yapamayacaklarini söylediler şimdi durum şu koskoca samsungun yaptığı telefon su ve toz geçirmez telefonu nasıl oluyorda arka kapağı rezalet biçimde olabiliyor bunu okuyan telefonu hor ve kötü kullandığımı düşünmek isteyebilir ama benim telefon kullanımı Bi görseniz deli dersiniz şarja koyarken bile aman duvara sert çarpmasın diye parmak uçlarımda koyuyorum sarj sıkıntısı olmasın diye aşırı video izlemiyorum şarja koyarken 20 den aşağı asla koymayip telefonun belirttiği ayarda çıkarıyorum telefon yere bir kez düşmedi ama ne hikmetse telefonun kılıfını çıkarıp ufak toz temizliği yapayım derken telefonun arka kapağınin yapışkani çıktığını gördüm gelde kahır olma ne yapacam şimdi ben tek sıkıntı bende de değil herkeste var a52 kronik sorunmus samsung yetkililerinin buna bir çözüm atması gerek daha önemlisi benim telefonuma eminim ki benden daha fazla telefonuna önem veren yoktur 

Bu yazıyı gören a52 almasın kardeşim yazık günah herseyi iyi tasarımı kötü (kullanılan malzeme )

11 Comments
Memizah
Active Level 3
Galaxy A

birkaç cihazda daha oldğunu duymuştum

yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
S21 FE'de de aynı sorunu 2 kez yaşadım.
Galaxy A
A52 lerde bu sorun vardi 4 sefer başima geldi garantisi yoksa serviste 300 400 tlye sivi bandi yenileniyor ve sivi testleri yapilip teslim ediliyor zamanla sivi ve toza karsi dayanikli olan bant zamanla islevini malesef kaybediyor bu tum cihazlarda mevcut malesef
0 Likes
JessePınkman
Active Level 1
Galaxy A
Bir yerden sonra nerdeyse her samsungda bu olur,takmayın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O telefon zaten arka kapağı yüzünden kronik sorunu var Servise verin servis çözemezse tüketici hakem heyetine başvurun cihaz sorunlu olduğu için büyük bir ihtimal kazanırsınız
0 Likes
alpglrr
Active Level 4
Galaxy A
3 sene A52 kullandım 2. Sene sonunda arka kapak tamamen elime geldi garanti bittiği için serviste ücret karşılığı arka bantlar değişti. Samsung A serisine hiç önem vermiyor.
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Dostum Bdh Bilişime Gönder Cihazın Arka Kapağını Yaptır Kasma Kendini 300 500 Lira Bir Para İstiyorlar Zaten Bende Samsung A54 Vardı Onun Arka Kapağında Kılcal Çizikler Vardı Garantisi Devam Ediyordu Gönderdim Ve Arka Kapağını Değiştirmelerini Söyledim Benden 600 Lira İstediler Bende Samsung Genel Merkezini Aradım Dedim Bu Telefonun Kapağı Nasıl Garantiye Girmez Dedim Kılıfla Kullandığım Halde Arka Kapak Çizilmiş Dedim Arka Kapağınıda Ücretsiz Değiştirdim Sonra Yani Ve Gönderdiler Bebek Gibi Garantisi Bitebilir Ama Hâlâ Arka Kapağı Değişiyorlar Bdh Bilişimde Kankaaaa 😁😁😁
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy A
Ben Eskiden A52 Kullandım 3 Kere Garantiye Gitti Her Parçası Değişti Kasası Değişti Arka Kapak Değişti Batarya Değişti Titreşim Motoru Değişti Batarya Değişti Ekran Değişti Hoparlör Değişti Şarj Soketi Değişti Telefonun Değişmedik Parçası Kalmadı Ya Naber 😂😂😂😁🤘🤘
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MMCLViii,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes