- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar daha önce de Samsung A52 nin kronik arka kapak sorunundan bahsetmistim bugun cihazi Adana da Gazipaşa 63009 Sokaktaki Destek Bilişim adli Samsung Servisine götürdüm cihazin arka kapagini yapistirmak için benden 400 TL talep ettiler ben bu ucreti kabul etmiyorum sanki telefonun ana merkezindeki parca degisimi yapilacakmis gibi ucret kesmek neyin nesi alt tarafi arka kapagini saglam yapıştıracaklar talep ettikleri fiyat cok yuksek kesinlikle bu ucreti kabul etmiyorum sikayetvar a da yazacagim hadi 50 bilemedin 70-100 tl olsun ona bile raziyim ama 400 TL nedir el insaf ya bu paralari sokakta bulmuyoruz biz ögrenciyim bir de ben yapilan cok ayip telefonun kronik sorunu oldugu icin 2 saniye yapistirip ucret bile talep etmezler diye dusunurken o fiyati duyunca şok oldum bu ne boyle ya.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2023 12:19 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2023 12:29 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2023 12:29 AM (Last edited 10-05-2023 01:24 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-09-2023 02:15 PM in
Galaxy AMerhaba SpectraPhantom,
Kayıtlarınızı incelediğimizde 05.10.2023 tarihinde yetkili birimlerimiz tarafından size geri dönüş yapıldığını görmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Teşekkürler.
MOD