cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A52s teknik serviste pil değişimi yapıldı 👍

(Topic created on: 06-27-2024 10:01 PM)
321 Views
Osmanlıtorunu
Active Level 8
Options
Galaxy A
A52s cihazımı 2 gün önce İstanbul pendik te bulunan samsung teknik servise teslim ettim pil ve ana kamera ile alakalı sorunu belirttim. Bugün sabah onarımı tamamlandığını teslime hazır olduğunu öğrendim gidip teslim aldım.

Sonuç:ana kamera ve pil ücretsiz değiştirilmiş.

Bilgi ve deneyim açısından aktarmak istiyorum
Cihazı onarım için gittiğimde benden fatura kutu,veya yasal sahibimiyim değilmiyim hiç sormadılar yalnızca cihazın arka kapak kısmında yazan imei numarasından kontrol edip teslim aldılar.

Garanti bitiş tarihi 7 temmuz 2024 idi.
Teknik servis ekibi dediki hangi cihaz olursa olsun burda aşağı yukarı genelde 2-3 gün içerisinde onarımı yapılır.Eğer parça mevcut ise aynı gün saatler içerisinde dahi yapılabilir.

Cihazı onarıma bırakacağım gün baktım pil sağlığı %88 döngü ise yaklaşık 600 küsür idi.

Arkadaşlar pil değiştiren ve tecrübesi olan varsa merak ettim acaba yeni pil ilk günden kendini belli edermi?yoksa mutlaka bi 3-5 gün kullanınca mı tam kapasitesini verir?

Not:teknik serviste gayet hoş karşılandım baya ilgiliydi personeller,ellerinden geldiğince yardımcı oldular.Ayrıca yedek cihaz verdiler samsung a10s idi çok yavaş işlemcisi ama 10 saatlere varan ekran süresi aldım.
8 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla 3 5gün sonra pil kendini belli eder, dediğinize göre 18yaş altı olarakta (17) servise gidebiliriz değil mi? Kutu fatura vs gerekmiyor bide değil mi sadece cihazı götürüyoruz? Bide aynı gün teslim alamazsak cihaz veriyorlar mı?
Galaxy A
Açıkçası bana yaş sormadılar o sebeble 18 yaş altında sorun olmaz diye tahmin ediyorum.Ben kutu fatura ile beraber gittim benden hiçbirini istemediler.imei ile sorgulama yaptılar o kadar.Evet eğer cihaz aynı gün teslim olmayacaksa yedek cihaz veriliyor ama stoklarında var ise, çünkü yoğunluğa bağlı cihaz kalmayabilir serviste bana öyle söylendi.Hatta belki cihaz aynı gün teslim edilecekse bile talep etmeniz durumunda yedek cihazın yine verileceğini düşünüyorum stoklarda varsa ve onarım kısa sürmeyecekse.mesela örneğin 6 saat sonra alman gerekiyor ise
Galaxy A
1 2 hafta ya pil oturur
Galaxy A
Teşekkür ederim
Değer
Active Level 3
Galaxy A
Çok geç kaldı Samsung bu uygulamada. İPhone sorgusuz sualsiz telefon değiştirirken Samsung un daha yeni yeni boyle deneyim sunması gerçekten geriden geldiğini gösteriyor bir Samsung sever olarak mutlu etti. Başımıza gelmez umarım servis işi ama gelirse de böyle memnun edilmek istenirim şahsen. Güle güle kullan
Galaxy A
Iphone tek bir model üzerinden telefon satıyor ve sattığı cihaz da fiyatı ortada bir zahmet teknik desteği de sorunsuz olsun.Yani ama samsung tarafında da elbette gelişme oluyordur diye tahmin ediyorum.Daha eskilere nazaran
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayırlı Olsun 😊👍
Galaxy A
Teşekkür ederim