Resolved! Solved

Original topic:

One UI Error Screen

(Topic created on: 09-22-2024 06:25 PM)
2525 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba,

Benim telefonum daha 1 hafta 4 günlük ve telefona wipe cache partition yapmak üzere Android Recovery Mode'a girmiştim fakat karşıma 1 saniyeliğine One UI Error Screen çıktı ondan sonra girdi, ne olmuş olabilir ki? 
Tablette hiç bu Error Screen'e yakalanmadım kaç kez yazılım yükledim 1 kere yazılımını bozup tekrar yazılım yüklenmiştim.

Hiç bir şey yapmadım yazılımıyla alakalı oynamadım hiç sadece güncelleme vardı onu yaptım.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Görsel bu (temsili)

image

Cihazım SM-A245F. 

18 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Verda bu tarz işlemleri gerekmedikçe yapma kesinlikle sistem dosyaları zarar görebilir bu sefer ucuz atlatmışsın

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer bir sorun olmasaydı bu hatayı zaten gormezdin o bölüm evet uygulama kalıntılarını temizliyor ama sistemin kendisinin tuttuğu varsayılan log kayıtlarını da temizliyor yani sistemin kendisi için gerekli olan kayıt girdilerini de temizlemiş oluyorsun zaten oraya çok fazla gerekmedikçe samsung'da girilmesini önermiyor girdiğin yer recover mode yani cihaz hiç açılmadığı zaman girmen gereken bir yer senin cihazında şu anda böyle bir problem yokken o moda girmen sakıncalı sadece cihazın tamamen açılmadığı durumlarda yazılım yüklemek için oraya girmen gerekiyor

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır zaten yeni bir cihaza bu işlemi yapmasına gerek yok daha cihazı aldığı bir ay olmadı biz genelde bu işlemi uzun dönemde cihazın uygulamalarında problem olduğu zaman ısınma arttığı zaman uygulamalarda çökme meydana geldiği zaman öneriyoruz 6 ayda bir bile yapsa yeterli

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zaten gerekmedikçe yapmaya gerek yok işletim sistemi kendi kendini optimize edebiliyor Ben de hiç yapmadım Çünkü gerek duymadım niye cihaza zarar vereyim ki durduk yere ama çok önemli bir durum olursa o ayrı konu O zaman yapılmadı zaten

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Arkadaşım cihazın daha çok yeni sıfırlamak çok yanlıştır böyle işlemler hem cihaza hemde maddiyat zararı verir

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dikkat edersen güncelleme yaptıktan sonra cihaz ilk açılırken uygulamalar optimize ediliyor diye bir ekran çıkar karşına sence O neden çıkar İşte bu tarz sorunların oluşmaması için yani senin harici bir müdahale de bulunmana gerek yok işletim sistemi zaten gerekli olan adımları kendisi yapıyor otomatik olarak

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sistem gene kendi kayıtlarını otomatik olarak tutabilir çok fazla deyim yerindeyse bızıklamazsan herhangi bir problem de olmaz zaten cihaz şu an açıldıksa ve kullanabiliyorsan sorunsuz olarak yine kendisi kayıt tutmaya başlamıştır

View solution in context

Solution
Galaxy A
Tolga haklı Mesela 10 defa güncelleme yaparsın, sonra 1 defa wcp yaparsın Öyle daha iyi, hem de iyice birikmiş olur Her güncellemede yapmak zarar verebilir

Şimdi 1sn.liğine gözüktü gitti diyorsun İlk işlem olduğundan olmuş olabilir, yada yetkisiz işlem olduğundan rutin uyarı vermiş olabilir (bizim modlar gibi 😄) Sonuçta İşlemi tamamladın açıldı mı telefon?

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşletim sistemi zaten gerekli olan adımları kendisi yapıyor dediğin gibi bu tarz işlemleri sistem yetkisiz müdahale olarak aldılarsa knox sayacını bile etkiler böyle bir durumda da sistem garanti kapsamı dışında kalır Ben olur demiyorum ama olmazdı demiyorum

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yeni cihazlar çok güvenlik korumalı olduğu için yanlış bir hatada geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabilir

View solution in context

Solution
Galaxy A
Aynen Arada bir yapması daha uygun Hatta en fazla senede 2 3 defa yapması yeterli olur bence yada telefon çok ağırlaştığında

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tabletler ile telefonların çalışma mantığı farklıl verda tabletlere SIM kart takabiliyor musun hayır onlar da kullanılan işletim sistemi daha farklı olabilir orada çıkmadı diye burada da çıkmayacak diye bir kural yok sonuçta

View solution in context

Solution
Galaxy A
Aynen tablet ve tel farklı sistem Bir de sürüm ve OS farkı var

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Senin cihazın şu an açıksa tekrar söylüyorum bak üstüne basa basa senin cihazın şu anda açıksa normal bir şekilde kullanabiliyorsan ekranda böyle bir yazı yoksa veya cihazı yeniden başlattığında yine ekranda böyle bir yazı çıkmıyorsa sorun yok demektir ama böyle bir yazı şu an ekranda varsa cihazı birkaç kere yeniden başlatmayı dene veya şu an kullandığında cihazı ekranın herhangi bir yerinde yine bu yazı varsa yine bir kaç kez yeniden başlatmayı dene sistemi

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim biraz sert bir üslupta söyledim kusura bakma ama senin zarar görmemen için söylüyorum Çünkü böyle bir şey yapmana zaten gerek yok En azından sürekli olarak yapmana gerek yok İyi bir yöntem olsa zaten Ben sana bunu sürekli yap Evet cihazın rahatlar derim Ama demiyorum ve dikkat edersen diğer arkadaşlar da demiyor

View solution in context

Solution
Galaxy A
Log kayıtlarını dosyalarımda log yaz arat Ordan silebilirsin

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle biz de bunu söylüyoruz zaten hayır daha kötüsü olmadık bir yöntem dener knox sayacını tetikler ondan sonra da garantili cihazı garantisiz bırakır

View solution in context

Solution
Galaxy A
Kayıtlar gider de Tekrar yapar mı bilmem denemeden de bilemeyiz Kayıt sadece yapılan işlemlerin kaydı Tekrar olmamasını Garantilemez

View solution in context

68 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Verda bu tarz işlemleri gerekmedikçe yapma kesinlikle sistem dosyaları zarar görebilir bu sefer ucuz atlatmışsın
Galaxy A
Yani ? Wipe cache partition napsın ki cihazdaki kalıntıları temizliyor neden sistem dosyalarına zarar versin ki ? Tablette defalarca yaptığım wipe cache partition telefonuma neden zarar versin ki ? (Çalışıyor)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer bir sorun olmasaydı bu hatayı zaten gormezdin o bölüm evet uygulama kalıntılarını temizliyor ama sistemin kendisinin tuttuğu varsayılan log kayıtlarını da temizliyor yani sistemin kendisi için gerekli olan kayıt girdilerini de temizlemiş oluyorsun zaten oraya çok fazla gerekmedikçe samsung'da girilmesini önermiyor girdiğin yer recover mode yani cihaz hiç açılmadığı zaman girmen gereken bir yer senin cihazında şu anda böyle bir problem yokken o moda girmen sakıncalı sadece cihazın tamamen açılmadığı durumlarda yazılım yüklemek için oraya girmen gerekiyor
Galaxy A
Ee bu Error Screen ne olacak ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiç açılmıyor mu şu an cihaz
Galaxy A
Şu an o Error Screenin çıktığı cihazdan yani a24ten yazıyorum...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz şu an açılır durumda ise ve ekranda herhangi bir uyarı yoksa zaten sorun yok demektir Ama dediğim gibi bu işlemi tekrarlama çok fazla cihaz için zararlı çünkü
Galaxy A
Peki Error Screen nolcak nasıl yok edeceğim endişelenmeye başladım-
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekranda böyle bir yazı mı mevcut