Resolved! Solved

Original topic:

One UI Error Screen

(Topic created on: 09-22-2024 06:46 PM)
576 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba,

Benim telefonum daha 1 hafta 4 günlük ve telefona wipe cache partition yapmak üzere Android Recovery Mode'a girmiştim fakat karşıma 1 saniyeliğine One UI Error Screen çıktı ondan sonra girdi, ne olmuş olabilir ki? 
Tablette hiç bu Error Screen'e yakalanmadım kaç kez yazılım yükledim 1 kere yazılımını bozup tekrar yazılım yüklenmiştim.

Hiç bir şey yapmadım yazılımıyla alakalı oynamadım hiç sadece güncelleme vardı onu yaptım.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Görsel bu (temsili)

image

Cihazım SM-A245F. 
68 Comments
Galaxy A
Telefondan yazıyorum zaten yani telefon sorunsuz çalışır halde şu anda (:
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşletim sistemi zaten gerekli olan adımları kendisi yapıyor dediğin gibi bu tarz işlemleri sistem yetkisiz müdahale olarak aldılarsa knox sayacını bile etkiler böyle bir durumda da sistem garanti kapsamı dışında kalır Ben olur demiyorum ama olmazdı demiyorum
Solution
Galaxy A
Aynen Arada bir yapması daha uygun Hatta en fazla senede 2 3 defa yapması yeterli olur bence yada telefon çok ağırlaştığında
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle
Galaxy A
İçim rahatladı şu anda1727020242322_1727020242312_0.jpg
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yeni cihazlar çok güvenlik korumalı olduğu için yanlış bir hatada geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabilir
Galaxy A
Pişman oldum şu anda cihaza acıdım.. 🥲 özür dilerim yeni öğrendim hiç bilmiyordum cihazda böyle ciddi sıkıntıları doğuracağını wcp atmanın
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bir daha yapmadığın takdirde herhangi bir sorun olmaz çünkü cihazına yazık olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bir daha yapmazsan bozulmazmış tolga hoca garantisi 2 yıl 😀
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben onun iyiliği için söylüyorum isterse tekrarlayabilir