Resolved! Solved

Original topic:

One UI Error Screen

(Topic created on: 09-22-2024 06:53 PM)
768 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba,

Benim telefonum daha 1 hafta 4 günlük ve telefona wipe cache partition yapmak üzere Android Recovery Mode'a girmiştim fakat karşıma 1 saniyeliğine One UI Error Screen çıktı ondan sonra girdi, ne olmuş olabilir ki? 
Tablette hiç bu Error Screen'e yakalanmadım kaç kez yazılım yükledim 1 kere yazılımını bozup tekrar yazılım yüklenmiştim.

Hiç bir şey yapmadım yazılımıyla alakalı oynamadım hiç sadece güncelleme vardı onu yaptım.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Görsel bu (temsili)

image

Cihazım SM-A245F. 
68 Comments
Galaxy A
Bu mu ?1727020020326.jpg
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Senin cihazın şu an açıksa tekrar söylüyorum bak üstüne basa basa senin cihazın şu anda açıksa normal bir şekilde kullanabiliyorsan ekranda böyle bir yazı yoksa veya cihazı yeniden başlattığında yine ekranda böyle bir yazı çıkmıyorsa sorun yok demektir ama böyle bir yazı şu an ekranda varsa cihazı birkaç kere yeniden başlatmayı dene veya şu an kullandığında cihazı ekranın herhangi bir yerinde yine bu yazı varsa yine bir kaç kez yeniden başlatmayı dene sistemi
Galaxy A
Geri yüklemeyi başardın mı yoksa kaldı mı böyle😅
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır zaten yeni bir cihaza bu işlemi yapmasına gerek yok daha cihazı aldığı bir ay olmadı biz genelde bu işlemi uzun dönemde cihazın uygulamalarında problem olduğu zaman ısınma arttığı zaman uygulamalarda çökme meydana geldiği zaman öneriyoruz 6 ayda bir bile yapsa yeterli
Galaxy A
Ben hiç yapmadım (a54de yani)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Zaten gerekmedikçe yapmaya gerek yok işletim sistemi kendi kendini optimize edebiliyor Ben de hiç yapmadım Çünkü gerek duymadım niye cihaza zarar vereyim ki durduk yere ama çok önemli bir durum olursa o ayrı konu O zaman yapılmadı zaten
Galaxy A
E şimdi Error Screen log kayıtları nolcak Error screeni nasıl yok edebilirim (meraktan soruyorum eh zarar vermek derken endişelenmeye başladım yani 1 hafta 4 günlük bir cihaz için kim endişelenmesin ki)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sistem gene kendi kayıtlarını otomatik olarak tutabilir çok fazla deyim yerindeyse bızıklamazsan herhangi bir problem de olmaz zaten cihaz şu an açıldıksa ve kullanabiliyorsan sorunsuz olarak yine kendisi kayıt tutmaya başlamıştır
Solution
Galaxy A
Log kayıtlarını dosyalarımda log yaz arat Ordan silebilirsin
Galaxy A
Şu mu ?1727020615625.jpg