Resolved! Solved

Original topic:

One UI Error Screen

(Topic created on: 09-22-2024 06:36 PM)
507 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba,

Benim telefonum daha 1 hafta 4 günlük ve telefona wipe cache partition yapmak üzere Android Recovery Mode'a girmiştim fakat karşıma 1 saniyeliğine One UI Error Screen çıktı ondan sonra girdi, ne olmuş olabilir ki? 
Tablette hiç bu Error Screen'e yakalanmadım kaç kez yazılım yükledim 1 kere yazılımını bozup tekrar yazılım yüklenmiştim.

Hiç bir şey yapmadım yazılımıyla alakalı oynamadım hiç sadece güncelleme vardı onu yaptım.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Görsel bu (temsili)

image

Cihazım SM-A245F. 
68 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Verda bu tarz işlemleri gerekmedikçe yapma kesinlikle sistem dosyaları zarar görebilir bu sefer ucuz atlatmışsın
Galaxy A
Yani ? Wipe cache partition napsın ki cihazdaki kalıntıları temizliyor neden sistem dosyalarına zarar versin ki ? Tablette defalarca yaptığım wipe cache partition telefonuma neden zarar versin ki ? (Çalışıyor)
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer bir sorun olmasaydı bu hatayı zaten gormezdin o bölüm evet uygulama kalıntılarını temizliyor ama sistemin kendisinin tuttuğu varsayılan log kayıtlarını da temizliyor yani sistemin kendisi için gerekli olan kayıt girdilerini de temizlemiş oluyorsun zaten oraya çok fazla gerekmedikçe samsung'da girilmesini önermiyor girdiğin yer recover mode yani cihaz hiç açılmadığı zaman girmen gereken bir yer senin cihazında şu anda böyle bir problem yokken o moda girmen sakıncalı sadece cihazın tamamen açılmadığı durumlarda yazılım yüklemek için oraya girmen gerekiyor
Galaxy A
Ee bu Error Screen ne olacak ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hiç açılmıyor mu şu an cihaz
Galaxy A
Şu an o Error Screenin çıktığı cihazdan yani a24ten yazıyorum...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihaz şu an açılır durumda ise ve ekranda herhangi bir uyarı yoksa zaten sorun yok demektir Ama dediğim gibi bu işlemi tekrarlama çok fazla cihaz için zararlı çünkü
Galaxy A
Peki Error Screen nolcak nasıl yok edeceğim endişelenmeye başladım-
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekranda böyle bir yazı mı mevcut