Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Slm arkadaslar a 03 guvenlik guncellemesi istiyor ama sekme bolumu bos ne yapmam grrekiyor bilgisi olan varmi tesekurler View Post
A35 128 gb versiyonunu bugün almama rağmen klavyede büyük şekilde I harfini birkaç kez arka arkaya kullandıktan sonra baska bir harfe bastığımda ekran... View Post
Bır haftadır game booster çalışmıyor telefonu kapatıp açınca duzelıyor tek seferlık uygulamayı silip yeniden yukledim gene tek sefer calısıp durdu... View Post
Samsung galaxy a20s android 12 😓😓😓😓😓 View Post
Arkadaşlar Samsung a55 cihazını kullanıyorum 2 aylık cihaz Facebook da güncel ınstegramda güncel ama Facebook da ana sayfada gezerken genelde... View Post
Bulutootla i12 ye bağlanılamıyor View Post
Kamera olarak hangisi iyi View Post
Bu sanırım yazılımsal bir sorun son zamanlarda çok gördüm bu konuyu benimde başıma geldi View Post
Arkadaşlar iyi akşamlar oyun oynarken cihaz bazen aşırı ısınıyor bende mermere koyuyorum 15 20 saniye içinde soğuyor bu ani soğutma cihaza zarar... View Post
Merhaba Mart 2020 de sıfır aldığım telefonumun sesi video izlerken müzik dinlerken kendiliğinden kısılıyor fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
370 | |
330 | |
300 | |
286 | |
243 |