cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A33 5G 128GB ses karşıya gitmiyor

(Topic created on: 06-16-2022 06:19 PM)
1992 Views
mer2
Active Level 3
Options
Galaxy A

3 gün önce Trendyol 'dan sıfır GALAXY A33 5G 128Gb tekefon satın aldım.İlk günden bu yana bazı  telefon görüşmelerinde  ben karşı tarafı duymama rağmen benim sesim karşıya gitmiyor.Tekrar aramak zorunda kalıyorum. Bu durum  her görüşmede olmuyor ama bazı görüşmelerde bu problemi yaşıyorum.

EDİT=

Yapııacak her şey yapıldı.

Sonuç: A33 5G  İÇİN GELECEK GÜNCELLEMEYİ BEKLEYİNİZ

GÜNCELLEME ZAMANI?

YANIT= BİLMİYORUZ!

YAPACAPIM. ŞEY= TÜKETİCİ MAHKEMESİ

NEDENİ=SAMSUNG' UN AYIPLI MAL SATMASI!

9 Comments
mer2
Active Level 3
Galaxy A
Konu: Sıfır alınan Samsung A33 5G TELEFONA GÖRÜŞMELERDE KARŞIYA SES GİTMEMESİ

Hakkımı TÜKETİCİ MAHKEMESİ de dahil her yerde arayacağım

SOUND18
Active Level 7
Galaxy A
Bildiğim kadarı ile sıfır alınan ürünlerde ilk onbeş gün içinde kullanıcının mazeret göstermeksizin tüketici hakları kanununda yasal olarak çayma hakkına sahiptir bilgisi paylaşılıyor. Bu sorunla ilgili Samsung müşteri hizmetleri ile görüşme yaptınız mı? Ürün alalı ne kadar oldu
SOUND18
Active Level 7
Galaxy A
Cihazın değişimi yada ücret iadesi içinde belirli bir süreç mevcuttur bunuda göz önüne almanız lazım
mer2
Active Level 3
Galaxy A
11 Haziran 2022 Yani 5 gün oldu
SOUND18
Active Level 7
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini arayarak talebinizi iletin. Samsung servisi eskisi gibi değil bu konuda yardımcı olacaklardır. Members uygulaması üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz
mer2
Active Level 3
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini 5 defa aradım.Uzaktan bağlantı da yaptılar.Yazılımı normal güncelleme beklyin dendi.( Yani hatayı kabul ediyorlar!) Yarın Yetkili servise götüreceğim.İnternet taramasından öğrendiğim kadarı ile Servis de Yazılım ve Ürün normaldir diyecek gibi geliyor bana.Servis sonrası hüncelleyeceği
Teşeklür ederim.
SOUND18
Active Level 7
Galaxy A
Emin olun servise teslim ederken sorunu bizzat gösterin gerekli ilgiyle karşılacaksınız.
mer2
Active Level 3
Galaxy A
Dediğiniz gibi olmasını umuyorum.
0 Likes
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

Members testlerini yapıp hata raporu gönder sorun devam ederse yedekleyip sıfırla yine olmazsa servise gönder.

0 Likes