Listenin ilk 2 sine bakın 😂 View Post
Listenin ilk 2 sine bakın 😂 View Post
Önceden lockstar dan kilit ekranımı düzenleyebiliyordum sticker vs koyulabiliyordu saatin yeri değişiyordu şimdi olmuyor güncelledim falan ama olmadı View Post
Fabrika sürüme döndürdüm.Temmuz 2025 yılında yayınlanan sürüm.Sizce nasıl? View Post
Neden bu kadar az saat aldım acaba View Post
Benim şarj aletim sapa sağlam ama telefon süreyi aşırı saçmalıyor 5 saat gibi saçma rakamlar gösteriyor bu yüzden 4-5 defa kablo... View Post
Telefon modelim A34, bazen donmalar yasıyorum örnegin bi uygulamayı acmaya calıstıgımda orda donuyor ve bi 6-7 saniye sonra acılıyor ama kasıyor,... View Post
Selamlar, Galaxy A16 cihazımda bayağıdır OneUI 8.5i bekliyorum. Sitelerden baktım araşttırdım cihazıma gelecek diye gözüküyor ama çok uzun zamandır... View Post
Sizce samsung a57 mı yenilenmiş apple 14 prom hangisini tavsiye ediyorsunuz View Post
Telefon boştayken ve normal kullanımda şarjı resmen içiyor eskiden böyle değildi evet kullandıkça batarya performansi düşer fakat böyle de dibe... View Post
⚡️ Sade tasarımlı modern duvar kağıtları ⚡️ ● Kilit ekranınıza veya arayüzstünüze uygun duvar kağıdı bulabilirsiniz 👇🏻 işte bir kaç... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 438 | |
| 237 | |
| 227 | |
| 157 | |
| 154 |
| User | Count |
|---|---|
| 33 | |
| 25 | |
| 23 | |