cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A33 5G 128GB ses karşıya gitmiyor

(Topic created on: 06-15-2022 06:21 PM)
708 Views
mer2
Active Level 3
Options
Galaxy A

3 gün önce sıfır GALAXY A33 5G. telefon satın aldım.İlk günden bu yana bazı  telefon görüşmelerinde  ben karşı tarafı duymama rağmen benim sesim karşıya gitmiyor.Tekrar aramak zorunda kalıyorum. Bu durum  her görüşmede olmuyor ama bazı görüşmelerde bu problemi yaşıyorum. samsung.com.tr canlı yardım görevlisi  IPTAL VOLTE. yazıp 5555( Türktelekom kullanıyorum) e atın dedi.Yaptım denileni.Siz zaten VOLTE abonesi değilsiniz dedi.

Yine ,anlı yardım görevlisi "gelişmiş ayarlar-Telefonu  sıfırlayın "  yapın dedi.Yaptım.Bir faydası yok.Telefonu Samsung Yetkili Servisine götürmemi  istedi.

İnternet Google  aramasında benim gibi  yeni Samsun Galaxy A33 5G  telefon satın alanların  benimle aynı şikayetleri paylaştıkları çokça şikayetleri var.

Nasıl olurda Samsung gibi bir marka buna dikkat etmez!

Yeni telefonmu aldım, başıma dertmi aldım tereddütteyim.

Sorunun çözümü hakkında( Yerkili servise bırakmaktan başka)   önerileri bekliyorım.

Teşekkürler

3 Comments
mer2
Active Level 3
Galaxy A

İlginiz için teşekkürler

1-Samsung members da bir hata raporu şu an yok

2-Bilmediğim için zoruyorum.Hata raporu nasıl elde edilir?

3-Eğer bir sorun var ve güncelleme ile bu sorunun düzeleceğini  Samsung   biliyorsa  bu çok daha büyük bir çelişki değilmi?  Büyük bir markadan O ürünü piyasaya sürmemek  beklenezmi?

İlginiz için tekrar sağolun 

mer2
Active Level 3
Galaxy A
Güncelleme beklenen modeller arasında A33. görünmüyor.
TeşekkürlerScreenshot_20220615-194239_Samsung Members.jpgScreenshot_20220615-194317_Samsung Members.jpg
0 Likes
mer2
Active Level 3
Galaxy A
Yanıtlarınız için tekrar teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile SAMSUNG 3 güm önce aldığım GALAXY A33 5G xüzgün çalışmyan. Telefon için bana 2 seçenek sunıyor
1-Satın aldıktan 4 gün sonra Servise teslim etmek
2-Zamanı belli olmayan, gelince de probleme kesin çözüm olacağı dahi belli olmayan güncelleme beklemek..
0 Likes