Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
arkadaslar wifi uzerinden giremiyorum ama mobil veriden girebiliyorum neden acaba View Post
Instagramda bazı reelsler FPS olarak çok düşük. Wifideyken bu duruma daha çok oluyor. Çözümü nedir? View Post
Normalde şarja taktiğimda dönen şey mavi yanıyordu ve 15ten 100e 1 saat 15dakika tahmini şarj süresi gösteriyordu şimdi yeşil yanıyor hızlı şarj... View Post
a14 için hala güvenlik güncellemesi gelmedi tahmini olarak ne zaman gelir? veya ne zaman gelir View Post
Kamera olarak hangisi iyi View Post
A54'ün pili kötü vs. Diyenlere gelsin 😎 View Post
Samsung Galaxy A9 2018 kullanıyorum mp3 sesini nasıl bildirim sesi yapabilirim View Post
Çift kayıt yani dual record özelliği a52 de varmı yada ilerde alacağı bir güncelleme ile sahip olucakmı ? View Post
Telefonu 6 aydır kullanıyorum 120 hz de max 6 saat gidiyo 5 30 sa olduğuda oluyor neden böyle View Post
Merhabalar bir zamanlar telefondan görüntülü arama yapabiliyordum şuan o özelliği bulamıyorum nasıl yapabilirim? View Post
User | Likes Count |
---|---|
711 | |
603 | |
392 | |
349 | |
267 |