cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📱⬆️|| A34'ün One UI 7.0'daki ve One UI 6.1.1'deki Akıcılığı 🤩

(Topic created on: 04-13-2025 12:26 PM)
562 Views
Quantum-A
Active Level 10
Options
Galaxy A

Bu gönderiyi beyazad-s23 adlı arkadaşımın isteği üzerine yaptım. 😊

İki kayıtta ki cihaz da Galaxy A34 5G'dir (SM-A346E) ve biri One UI 6.1.1 diğeri ise One UI 7.0 kullanmaktadır.

One UI 6.1.1:

One UI 7.0:

Siz ne düşünüyorsunuz? 🤔

Sizleri asla yanlış bilgilendirmek istemem o yüzden bir yanlışım olursa lütfen gönderimin altına yazın, biraz fazla One UI 7 gönderisi attım farkındayım. Kusura bakmayın. 😊🙏

13 Comments
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
İki görüntüde ki yazılımlar da A34 için yapılmış bir port rom'dur 1. görüntüdeki yazılım One UI 6.1.1 tabanı Un1ca 2.5.5 ikincisi ise One UI 7.0 tabanlı Quantum-Rom 1.3'dür.

Bir yanlışım varsa lütfen söylemekten çekinmeyin! 😊
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Kesinlikle One UI 7.0 👌1744536565225.jpg
XPLSG
Active Level 7
Galaxy A
Bunla ne alakası varki bir **bleep** yok, farklı bir arayüzde göstermesi daha iyi ekosistem yapmaz 6.1 ile uyumlu herşeu bundada uyumlu yine.
7.0 ile uyunlu olup eski sürümlerde uyumlu olmayan bir cihaz yok.
Sadece arayüz farkı bunun orijinali de huawei'de yer alan Super Device özelliği zaten
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Buradan bütün cihazlarımı kontrol edebildiğimden dolayı attım fakat bu olmasa da One UI 7'nin ekosistem konusunda çok daha iyi olduğu gerçeği değişmiyor.

Artık cihazlarının daha uyumlu çalıştığını hissetmeye başladım. Eski sürümlere sahip Samsung cihazlarla tam olarak kullanılamıyor ama illa ki bazı cihazların feda edilmesi gerek.
XPLSG
Active Level 7
Galaxy A
Yani şahsen daha iyi çalışıyor demeniz bana biraz psikolojik geldi.
Ancak gelince görürüm ekosistem var bende zaten.
Tablet kulaklık saat falan hepsi var bakacağız gelince.

Ayrıca sırf cihaz eski diye feda edilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
En büyük rakibi 10 yıllık cihaza bile hala destek veriyorsa samsung'un da vermesi gerekiyor
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy A
Teşekkürler böylesi daha faydalı oldu
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Ne demek. 😊
Galaxy A
hocam nasıl kurdunuz banada yardım edebilirmisiniz?
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy A
Üzgünüm ama maalesef hocam.

One UI 7'nin çalışması için Un1ca'ya ait vendor kullandım ve bu vendor Un1ca'ya ait olduğundan dolayı romu sadece Un1ca test ekibinde olan kişiler işe paylaşmayı planlıyorum.

Evet, şuan a34 için arkaplanda süren bir Un1ca test aşamasında var ve bende o ekipteyim. 😊

Fakat S23 FE ve A34 stabil One UI 7 güncellemesini alınca A34 için resmi bir Quantum-Rom sürümü yayınlayacağım.