cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Düz zeminde calismayan dokunmatik samsu g

(Topic created on: 03-19-2021 12:14 AM)
1228 Views
Miraydb
Active Level 1
Options
Galaxy A

Dün samsung a11 aldım. Masada dokunmatik çalışmıyor. Iade etmek istedim ama ekran koruyucudan dediler iade almadılar..  koruyucusuz kullanın dediler. Hakkımı helal etmiykrum

16 Comments
SamsungLens
Active Level 7
Galaxy A
Nano ekran koruyucu kullan.
Miraydb
Active Level 1
Galaxy A
ama tamam da.. o zaman ekran koruyucusuz kullanılan bir telefon desinler.. annem için aldik istemiyor bu sekilde kullanmak. ilk defa telefon aldı üzüldü yani.
Miraydb
Active Level 1
Galaxy A
Arkadaşlar yumuşak ve düz zeminde ekran algılama sorunu olan var mi ? Bu nedir ya, eski telefonumdan daha kotu durumdayım. Yeni telefon aldım güya.. neymiş, ekran koruyucudanmis.. bu ne saçmalık ekran koruyucusuz dokunmatik ekran kullanilamaz !!!! Nasıl kullanacağız.. eski telefonum cebimde bile birini arıyordu ekran koruyucu vardı ve çok hassastı yani.. bu ne düz zeminde calismayan dokunmatik..
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Ekranında sorun olabilir bunun daha ayrıntılı bir şekilde incelenip sorunun çözülmesi için bulunduğun ildeki Samsung yetkili servisine götürün gerekli incelemeyi onlar yapıp daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir kolay gelsin
0 Likes
Miraydb
Active Level 1
Galaxy A
Vodafonedan aldım iade almıyorlar.. mağazadan aldik.. istemiyorum bu sekilde kullanmak. bu ne rezalet ya.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaza sim kart takıldığı için geri iade almayacakkardır ama bu sorunu sizin için çözecek yer Samsung teknik servistir eğer sorun olan olayı çözülmeyecek bşr sorunu olduğunu söylerler ise iade ve değişim seçenekleri vereceklerdir size ama önce teknik servise götürün onlar daha ayrıntılı şekilde inceleyip size yardımcı olacaktır kolay gelsin
0 Likes
Miraydb
Active Level 1
Galaxy A
Mağazadan alinan ürünlerde tüketici haklarına da gitsem cayma hakkımı kullanamyacagim değil mi
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Öncelikle bir teknisyen kararı olmalı bazı ürünler de iade yapılıyor ama kutu açılmadan sim kart takılmadan gibi şartları var ama ürün de olan sorun ile ilgili servise gittiğin zaman orada yapılan işlemler ile ilgili bir fatura benzeri işlem kağıdı veriyorlar bu ürün teslim edilirken geri size veriliyor bununla birlikte hakem heyetine gitme hakkınız da var ama ayıplı bir ürün olması durumda siz haklı çıkarsınız buradan da yada servis ile sorun çözülmedi ise başvuru hakkınız da oluyor kolay gelsin aslında model olarak da kötü bir model değil ama cihazınız inşallah sorun çözülür
0 Likes
Miraydb
Active Level 1
Galaxy A
Anneme almıştık, ilk telefonu çok üzüldü.. hemen götürdük geri ama, uslupsuz bir şekilde " koruyucusuz kullanın" dedi adam. Vodafone u aradim, iade hakkıniz var bayii ile görüşün diyor ama bayii her koşulda haklı görüyor kendini. madem koruyucu kullanamayacaktık telefonda bastan söyleselerdi.. bu teller koruyucuz kullanılmaz ki..