soyadımcan
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
1 yıllık samsung a 34 cihazım var. Telefon şarj da olduğunda dokunmatik te titreme gibi bir şey oluyor. Tam anlamıyla açıklamak gerekirse bir yere tıklıyorsun başka yere tıklıyor. Ana ekranda elinizi basili tuttuğumda titreme oluyor ekranda. Sorun sadece şarjda oluyor. Sarj da telefonu kullanmak imkansız diyebilirim. Ekran kilidini bile açamıyorum bu yüzden cunku dokunduğum yere degil başka yere tıklıyor. Gelen aramaları da açmak çok zor oluyor. Bu sorun telefonu aldığım dan sonra gelen ilk güncellemeden sonra oldu diye hatırlıyorum. Şuan son gullemede. Aynı sorunu olan bilen yada neyden kaynaklandığını bilen yardımcı olursa sevinirim.
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-11-2024 11:58 PM in
Galaxy A
soyadımcan
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 12:47 AM in
Galaxy A
Cok teşekkür ederim hocam. Bende telefon bozuk sanmıştım. Adaptör ve kabloyu değiştirip tekrar deneyeceğim. Çok teşekkür🙏
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 01:34 AM in
Galaxy A
Genelde bu durum adaptör ve kablodan ziyade yazılımsal zayıflatma olabilir hocam. Yani değişim yaptığınızda titreme devam ederse direkt cihazın yazılımından ya da donanımından kaynaklıdır
soyadımcan
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 02:13 AM in
Galaxy A
Deneyeceğim hocam. Ama kablo yada adaptör den diye düşünüyorum. Birde aynı sorun olan biri çıksa yani merak ediyorum başkasında da aynı durum var mı diye
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 02:54 AM in
Galaxy A
Bende var hocam. Bende A34 kullanıyorum. Adaptör ve kablo değişimi işe yaramadı ancak bu sizde yaramayacağı anlamına gelmez
soyadımcan
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 03:02 AM in
Galaxy A
Anladim. Peki sorun hala devam ediyor mu değiştirdik ten sonra falan.
Siberizm
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 03:04 AM in
Galaxy A
Aşırı farkedilir bir sorun gözükmüyor hocam. Öncedende öyleydi. En fazla hissettiğim dokunmatiğin şarjdayken bozulup şarj dışında eski haline dönmesiydi.
Tolga hocamın konusunda bahsettiği gibi bu durumlar çok normal. Korkulacak bir durum yok. Ancak zaten cihazlarimizi şarjda kullanmamız tavsiye edilmez. Haliyle kendi fikrimce bilinçli yapılmış, ya da bir hataysa bile bilinçli olarak düzeltilmemiş bir sorun
Tolga hocamın konusunda bahsettiği gibi bu durumlar çok normal. Korkulacak bir durum yok. Ancak zaten cihazlarimizi şarjda kullanmamız tavsiye edilmez. Haliyle kendi fikrimce bilinçli yapılmış, ya da bir hataysa bile bilinçli olarak düzeltilmemiş bir sorun
soyadımcan
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-12-2024 03:26 AM in
Galaxy A
Anladim hocam. Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.🙏