cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 ANDROİD 13 ama..

(Topic created on: 11-17-2022 06:15 PM)
379 Views
Comradee
Active Level 7
Options
Galaxy A

Evet benimde cihazım A53 android 13 almışız ama bu durum bende hiç heyecan yaratmadı. Çünkü samsungun güncellemelerine güvenmiyorum baştan salma özensiz güncelleme yaptıklarına inanıyorum her güncelleme geldiğinde şu soru aklımdan geçiyor acaba güncelledikten sonra telefon daha kötü bir hal alır mı ?? Sorusu hep aklımdan geçiyor.

Son olarak S serilerinden önce A serisine güncelleme gelmesinin sebebi şunlar olabilir mi acaba?? Alım gücünden ve $ € kurundan dolayı türkiye pazarında A serisi daha çok talep gördüğü için güncelleme önceliği olarak A serisini ön planda tutmuş olabilirler mi ?? Veya A53 kurumsal bir model olduğu için yani samsung çalışanlarının kullandığı cihaz modeli olduğu için önce A53 güncellemeyi verip test amaçlı samsung çalışanlarının kullanmasını test etmesini sağlamak için olabilir mi ?? 
5 Comments
Çaydanlık
Active Level 5
Galaxy A

Evet katıloıyorum

0 Likes
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
guncelleyebilirsin daha kotu olmaz ama android 14'e guncelleme bence, samsungun verdigi 2. android surumu guncellemesi her zaman telefonu oldurup yenisini aldirtmaya yonelik olur.
0 Likes
codegreen
Active Level 5
Galaxy A
Ben şu an M52 kullanıyorum. A 11 ile çıktı. A 12'ye güncelledim. Şimdi A 13 gelecek sence güncelessem telefon daha kötü bir hal alır mı?
0 Likes
twibtil
Active Level 8
Galaxy A
evet muhtemelen daha kotu olur, baskalarinin yukleyip 2-3 hafta kullandiktan sonra yaptigi yorumlara gore guncelle. ben olsam guncellemem
0 Likes
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Android 12 güncellemeni tavsiye etmem android 10 11 12 13 bunların içinde en kötüsü android 12 olmuş.
0 Likes