cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 Android 14 minik problem

(Topic created on: 12-28-2023 12:05 AM)
453 Views
heyo123
Active Level 8
Options
Galaxy A

Videoda görmüş olduğunuz gibi paylaş kısmına basınca açılan bar menüsünü ilk hareket ettirmede kasıyor sonra düzeliyor.Kapatıp yeniden açınca kaydırırken yine kasıyo sonra düzeliyor.İlk kaydırmada kasma yapıyor.

Ekran kaydında tam belli olmamış ama takılarak kayıyor.2.cisinde düzeliyor.

Not : Bunun dışında telefon menüler arayüz uygulamar arası geçiş panel vs yağ gibi akıyor mükemmel 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, pekçok cihazda var bu aslında sanırsam animasyonlar optimizasyon Problemi var. Ve bu genele yayılmış ben de de aynı şekilde tabi fazla önemli değil arada Düzeliyor gibi ama genelde aynı. İleri ki yama güncellemesinde düzelecektir. Yada 6.1'de bekleyebilir.

View solution in context

Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

yazılım zamanla düzelecektir. members üzerinden hata raporu iletebilirsin. 

View solution in context

7 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, pekçok cihazda var bu aslında sanırsam animasyonlar optimizasyon Problemi var. Ve bu genele yayılmış ben de de aynı şekilde tabi fazla önemli değil arada Düzeliyor gibi ama genelde aynı. İleri ki yama güncellemesinde düzelecektir. Yada 6.1'de bekleyebilir.
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Uygulama içi güncellemeyle düzelmezmi herkesdemi oluyor bu
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Düzelir sorun olmaz ama Şuanlık önceliklerinde değil diye düşünüyorum. Birde hocam uyku tutmadığı bu saatte ayaktasınız. 😊
heyo123
Active Level 8
Galaxy A
Bende işe gidiyom :)
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Bende de aynı Hocam'da dedim acaba direkt Members'a girince. Acaba uyku tutmadımı diye bir düşündüm. 4'den beridir ayaktayız be ustam. Valla uyku muyku kalmadı. Sağlıcakla Kalın. 😊 Takılıyorum ben sadece.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 Ve S23 ultra da öyle problemler yok siz de bir sıkıntı olabilir
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

yazılım zamanla düzelecektir. members üzerinden hata raporu iletebilirsin.