cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Ekosistem

(Topic created on: 07-05-2024 04:06 AM)
220 Views
ygtknca
Active Level 8
Options
Galaxy A
Merhabalar dostlar normalde gerçekten Samsung fanboyu değilim ama şu Android dünyasında gerçekten aralarında marka olarak en iyi Samsung olduğunu düşünmekteyim. Fanboy olsam dahi sanki Samsung veyahut bana ne yararı var ki😄Aktif olarak A53+Buds2 Pro+Watch 4 Classic 46mm kullanmaktayım nasipse S serisine geçmeyi düşünüyorum ama genel olarak telefon kullanan biri değilim bazende çok gereksiz görüyorum S24+ almayı düşünüyorum önerir misiniz? Sadece telefonu Whatsaap+Instagram ve telefon görüşmesi olarak kullanan biri olduğum için bir telefona o kadar para vermek saçma geliyor öneriniz ne olur?
image

2 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Sizin için geçmeye değer bir şey yoksa gerek yok o kadar para vermeye bence wp Instagram ve telefon görüşmesinde a53 ve s24plusıj farkı yok zaten
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A55 modeli al bence. S24 Plus model gündelik işleri için kullanılmaya değmez yani bu cihaza alınacaksa kamerasını kullanmanız gerekir veya işlemcisini zorlamanız gerekir gündelik kullanım işlemlerini neredeyse giriş seviyesi telefonlar bile yapar para israfı olur yani gerek yok almanızı tavsiye etmiyorum