cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 hakkında

(Topic created on: 08-20-2023 06:56 PM)
552 Views
kaytan348
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ben s20 fe kullanıcıyim.Simdi yeni bir telefon alacağım kardeşim için One ui sevdiğim için a34 düşünüyorum.A34 goodlock Samsung dex ve smart view özelliklerini destekliyor mu? Bilenler yazarsa çok sevinirim 

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung DeX orta segment A serisi desteklemez sadece bir telefon destekliyordu.
Goodlock destekliyor.
Smart View hakkında bilgim yok.
Ama A34 öneririm güzel telefondur annem kullanıyor mart ayında almıştım 2-3 günde bir şarja koyuyor.
kaytan348
Active Level 4
Galaxy A
Aslında dexten çok smart view daha önemli benim için.Tesekkurler
Solution
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Samsung Galaxy A34 modelinin Goodlock, Samsung DeX ve Smart View özelliklerini destekleme durumu hakkında:

- Goodlock: Evet, A34 One UI arayüzüyle uyumlu Goodlock uygulamasını destekliyor.

- Samsung DeX: Hayır, A34 Kumar DeX özelliğini desteklemiyor. Yalnızca daha yüksek segment modeller destekliyor.

- Smart View: Evet, A34 akıllı telefonunuzu TV ya da diğer ekranlara Smart View özelliğiyle yansıtabilirsiniz.

Özetle;

- Goodlock destekleniyor

- DeX özelliği yok

- Ancak Smart View ile ekran paylaşımı yapılabiliyor

Eğer DeX'e ihtiyacınız yoksa, One UI ile uyumluluk açısından A34 iyi bir seçenek. Fiyat/performans olarak da iddialı. Diğer spesifik ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız.
kaytan348
Active Level 4
Galaxy A
Tam aradığım cevap.Tesekkur ederim desteğiniz için
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
S20 fe den a34 e geçmek senin için attan inip eşeğe binmek gibi olur s20 fe den s22 ve üstü seriye geçilir s21 serisinde bile s20 fe ile çok performans farklılığı yok.
_EFE_
Active Level 8
Galaxy A
Kardeşim için diyo
0 Likes
Samsung80
Active Level 8
Galaxy A
O zaman olur a34 şuan için güncel ve ideal bir cihaz. Ancak dex desteği s serisinde var A serilerinde yok
_EFE_
Active Level 8
Galaxy A
Dex i a serisi desteklemiyor
0 Likes