cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamerada farklı bir yeşil ışık.

(Topic created on: 11-01-2024 11:13 AM)
189 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar günaydın telefonumu tesadüfen elime aldığımda kameranın açık olduğunu gördüm nasıl açıldı hakkında da bilgim yok herhalde bir yere dokundum ama, 

Biraz sonra görüntüsünü de ekleyeceğim telefonun en üst sağ köşesinde bilindiği gibi kamerayı açınca yeşil bir ışık yanar bu mikrofonun çalıştığını veya kameranın çalıştığını gösterir ama bu ışığın aynısı bu sefer en alt sağ köşede yandı ne olduğunu bilemedim neden yandı bir uyarı işareti gibi aynı yukarıdaki sağ köşedeki yeşil uyarı ışığı gibi, telefonum a34 Bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen en alt sağ köşedeki yeşil ışık neydi niçin yandı nasıl yandı. İlk resimden sonraki ikinci resimde sağ alt köşeye kırmızı bir nokta koydum orada yeşil bir ışık yandı ne olduğunu bilmiyorum yukarıdakinin aynısıydı arkadaşlar bilginize yardımcı olursanız sevinirim

image

image

6 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Kameranın açık olduğunun işareti. Başka bir uygulama gizliden kamerayı kullanırsa o zamanada gözüksün diye güvenlik amacı ile düşünülmüş galiba.
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Kameranin kullanildigini gosteriyor.
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Tamam haklısınız kameranın kullandığı yeri gösteriyor ama ilk fotoğrafta yukarıda sağ üst köşede olan yeşil ışık aşağıda ki 2 fotoğrafta kırmızı ile işaretli olan yerde yandı ona şaşırdım
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Cok dikkatli okumamistim gonderinizi ozur dilerim. Ekraninizla ilgili bir sorun olabilir. Onun disinda bir bilgim yok :(
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Alper Bey merhaba,
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim ama ekranla ilgili herhangi bir sorunum yok çok ilginç bir görüntü aldım onun için şaşırmıştım hala araştırıyorum ilk defa böyle bir şey gördüm.
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
bende ilk defa gordum gercekten ilginc
0 Likes