cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A54 5G KİLİT EKRANI ŞİFRE UNUTMQ

(Topic created on: 08-20-2023 05:43 PM)
asliKotanci
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar acil yardım oğlum habersiz şifremi değiştirmiş ama ne yaptığını bilmiyor uzun süre deneme yaptığım için 1 saate kadar bekleme süresi verdi sadece parmak izi ile girebiliyorum. Uzaktan kilitleme olayida kapalı olduğu için çaresizim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Üzgünüm habersiz şifrenizi değiştirmiş olması can sıkıcı bir durum. Şifrenizi geri almak için şunları deneyebilirsiniz:

- Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bu en kolay yol olacaktır ancak verileriniz kaybolacak.

- Cihazınıza parmak izi ile girip ayarlar menüsüne gidin.

- Şifre ve güvenlik> ekran kilidi şifresi'ne basın

- Şifre sıfırlama alanına telefon numaranızı veya emailinizi girip sıfırlama kodunuzu talep edin

- Gelen kodu girerek yeni şifre oluşturun

- Uzaktan şifre sıfırlama için telefon operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayın

- Son çare olarak cihaz servisine başvurabilirsiniz

Umarım bunlardan biri işe yarar. Cihazınızı koruyan şifreleri çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

View solution in context

11 Comments
HPYZ
Active Level 5
Galaxy A
telefonu sıfırlarsan düzelir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sınırlaması için şifre gerekli.
HPYZ
Active Level 5
Galaxy A
hiç açamıyorsan hard reset atmak gerekli.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonun kilidi açıldığında yani süresi dolduğunda parmak izi ike açtığın zaman şöyle yap.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
1.Parmak izi ile telefonun kilidini aç

2.Ayarlara tıkla

3.En üstte bulunan Samsung Profiline tıkla

(Alt kısımda)
4.Cihazımı bul var ona tıkla

5.Uzaktan kilit açma etkinleştir
Hatta oradaki her bir maddeyi yani bütün maddeleri etkinleştir.

6.Telefonunu uyku moduna al

7.Başka bir cihazdan şu adrese git https://account.samsung.com/accounts/v1/FMM2/signInGate?state=0o4fsigb9aj::hound-prd&redirect_uri=ht... ve samsung accountuna giriş yap

8.Alt kısımda Kilidi Aç diye seçenek var ona tıkla ve telefonun kilit verileri kaldırılsın.
Galaxy A
Fındmymobile adresinden kilit kaldır.
verado
Active Level 7
Galaxy A
Eğer cihazınız Android 4.4. veya üzeri bir sürümse ekranda bulunan deseni unuttum özelliğini kullanabileceksiniz. 5 adet kilit açma denemesi sonrasında 30 saniye içerisinde tekrardan deneyin mesajı bulunur.

Altında yer alan deseni unuttum butonundan açılan sayfada Gmail hesabınızla şifrenizi girin kısmı çıkar, bilgileriniz onaylandığı zaman tekrar yeni şifre belirleyebileceksiniz.

asliKotanci
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler burdan bir arkadaşın yorumlarına baktım bir link çıktı tıkladım ve telefonu sildim sıfırlandı acildigin da tekrar eski şifreleri onayla dedi kabul etmedim. Bu yüzden yeni desen oluştur çıktı sıfırlandı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yardımcı olduysam benim yorumumdaki sağ üst köşeden üç noktaya tıklayıp çözümğ kabul et yapar mısın?
Ve mala anlatır gibi anlattığım için kusura bakmayın.