cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54, Bildirim Hatırlatıcı Sorunu

(Topic created on: 08-20-2023 03:07 PM)
538 Views
FoxMulder
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba. A54'de kaçırılan bildirimler için 3 dakika aralıklarla ses ile ikaz eden bir bildirim hatırlatıcı var. Fakat ses karışıklığa sebeb oluyor çünkü her seferinde yeni bildirim geldi zannediyorum. Ben ekran ışığı ile ikaz etsin istiyorum. Bu özelliğin bu telefonda olmadığını da biliyorum. Benim sorum, deneyip çok karışık bulduğum aşağıdaki uygulamalar dışında bu sorun için bana tavsiye edebileceğiniz hangi uygulamalar var? 

Denediklerim:
* glimpse notification
* always on edge
* notification light for samsung

11 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Işıklı bildirim işinizi görebilir.Screenshot_20230820_153231_Accessibility.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Always on edge iş görür.
FoxMulder
Active Level 1
Galaxy A
Ben telefondan uzakta oluyorum. Uzaktan baktığımda ekran ışığı yanmalı ki kaçırdığım bildirim olduğunu anlayabileyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Flash yanarsa görebilirsin.1692537993051_1692537993028_0.jpg
FoxMulder
Active Level 1
Galaxy A
Kaçırılan bildirimler için flash yanmıyor. Sesli ikaz devreye giriyor. Flash sadece ilk bildirimde çalışıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tamam işte kaçırmazsın bildirimi ışık yanarsa.Hem bildirim oanelinde de duracak zaten.Olmazsa süreyi değiştir.
FoxMulder
Active Level 1
Galaxy A
Aşağıda açıkladığım gibi, bir bildirim geldi diyelim. İlk seferinde dediğiniz gibi ekran ışığı çalışıp ikaz ediyor. Fakat ben o bildirimi açıp bakamadım, mesela yarım saat boyunca işim var diyelim. İşte o yarım saat boyunca bildirim hatırlatıcısı sesli ikaz ile beni uyarıyor. Ben de yeni bir bildirim geldi zannediyorum. O yüzden bana gelen bildirimi gene bana hatırlatsın ama ekran ışığı yanıp sönerek yapsın istiyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman uygulama yükleyeceksiniz.
0 Likes
FoxMulder
Active Level 1
Galaxy A
Bir bildirim geldi diyelim. İlk seferinde yukarıdaki yöntem ile ekran ışığı çalışıp ikaz ediyor, doğru. Fakat ben o bildirimi açıp bakamadım, mesela yarım saat boyunca işim var diyelim. İşte o yarım saat boyunca bildirim hatırlatıcısı sesli ikaz ile beni uyarıyor. Ben de yeni bir bildirim geldi zannediyorum. O yüzden bana gelen bildirimi gene 3 dakikada bir hatırlatsın ama ekran ışığı yanıp sönerek yapsın istiyorum