cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A33 hızlı şarj olmuyor

(Topic created on: 04-19-2023 10:02 PM)
1235 Views
utkugunturkun
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonu temmuzda aldım galaxy a33 1 haftadan beri hızlı şarj olmuyor başlık ve kablo orijinal.Basligi ve kabloyu başka bir Samsung cihazda denedim sıkıntısız şarj oluyordu.Ayarlara girdim hızlı şarj açık ama kablo sarji olarak gösteriyor baktığımda dolmasına 6,7 saat gostetiyor bunun çözümü ney? 

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
1.kablo kaynaklıdır 2.sarj soketindeki pinlerden kaynaklanır
Kablo ile başka cihazda sorun yok ise
Cihazın şarj entegresinde sorun vardır
Soket değişimleri yapılması gerekir

View solution in context

Solution
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Şarj girişinde sorun olabilir. Benzer bir sorunu bir önceki cihazımda yaşamıştım. Servise gönderip garanti kapsamında onarımını talep ettim ve düzeltildi. Servise gönderip garanti kapsamında onarımını talep ediniz.

View solution in context

17 Comments
BayDUCK_S21fe
Active Level 7
Galaxy A
Adaptif pil açık ya ondan mı acaba
utkugunturkun
Active Level 1
Galaxy A
Değil hocam diğer samsung telefondada açık 1.30 saate doluyor o
Emir_Can
Active Level 7
Galaxy A
Bataryanın sıkıntılı
utkugunturkun
Active Level 1
Galaxy A
Knk telefon daha yeni
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan aç Sonra da cihazı yeniden başlat sorun düzelmezse Yazılım güncellemesini yap en son sürüme kadar güncelle yine düzelmezse telefonunuza yeni gelecek Yazılım güncellemesini bekleyin Eğer yine düzelmezse şu işlemleri yapın.
Konu hakkında cihazınızı sıfırlamanızı tavsiye ediyorum Belki düzelir sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin resim ses dosyası video gibi.
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Sıfırladıktan sonra sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazınızı kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayıp servis hakkında bilgi alabilirsiniz. 4447711
utkugunturkun
Active Level 1
Galaxy A
Hocam ilk dediğin olmadı yazılım güncellemesi yapacağım olmuyor şarjın 20 olsun diyor ama olmuo işte
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Baska adaptor ve kablu ile denedinizmi eger onlarda hizli oluyorsa sizteki sarj aleti bozuktur
utkugunturkun
Active Level 1
Galaxy A
Denedim kardeşim
utkugunturkun
Active Level 1
Galaxy A
Daha kötü oluyor daha uzun 11 saat filan