Resolved! Solved

Original topic:

A25 süper hızlı sarj olmuyor

(Topic created on: 01-11-2025 10:09 PM)
385 Views
Meric48
Active Level 1
Options
Galaxy A

Dün akşam şarj ettim bir problem yoktu. Şuanda telefon hızlı sarj bile olmuyor. Çözümü bilen var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Meric48,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
0 Likes
Meric48
Active Level 1
Galaxy A
Hepsini denememe rağmen olmuyor. Çok saçma gerçekten.
0 Likes
07srk
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar kısmından şarj bölümüne tıkla orda hızlı şarj diye birşey var o kapanmış olabilir
0 Likes
Meric48
Active Level 1
Galaxy A
Açık usta
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlardan hızlı şarj ı kapat 2 dk sonra tekrar aç sonra cihazı yeniden başlat belki düzelebilir yada kapattıkdan sonra cihazı kapa aç yapıp öyle hızlı şarj ı aç bug a girmiştir belki
0 Likes
Meric48
Active Level 1
Galaxy A
Denedim olmadı maalesef
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Servise danış kesin yazılımsaldır o zaman yeniden yazılım atarlar bende bir kaç sorun yasamıştım ve cihaza 2 kere felan yazılım attırdıgımda olmustu
0 Likes
Galaxy A
Telefon tanılamasından Kablo ile Şarj bölümünden ölçüm yaptınız mı
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 8
Galaxy A
şarj aletin orijinal mi ?nerden aldın?
0 Likes