Original topic:

Şarj kablosu ve başlığı önerisi.

(Topic created on: 03-23-2025 03:39 PM)
809 Views
YusufCanN
Active Level 3
Options
Galaxy A

Samsung galaxy A71 model telefonumun kabından çıkan şarj kablosu ve başlığı kayboldu. Şu an geçici olarak kullandığım kablonun bataryam için sağlıklı olmadığını düşünüyüyorum çünkü artık süper hızlı şarj bile olmuyor ayrıca günde neredeyse 2 kere %100 e kadar şarj etmem gerekiyor. Bunun için orijinal sitesinden tekrardan kablo ve başlık almayı düşünüyorum bunun için hangi W değerlerine sahip modeli almalıyım? Biraz tuzlu olduğunu biliyorum (ikisi 1400 lira civarı) ancak telefonun ömrünü ne kadar uzatırsam o kadar iyi benim için. Hayırlı forumlar.

14 Comments
Camius
Active Level 5
Galaxy A
Spigenin şarj aletlerinden al kalite olarak da fiyat olarak da çok iyiler
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Orijinal alıcam diyor dostum.
YusufCanN
Active Level 3
Galaxy A
Önerilere açığım 😁
0 Likes
YusufCanN
Active Level 3
Galaxy A
Süper hızlı şarj için hangi watt değerini almam lazım?
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonunuz 25w destekliyor en fazla. T2510n adlı şarj adaptörü yeterli olacaktır. Kablo olarakta 25w destekleyen bir kablo almalısınız.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Şuanda adaptör tek başına 593 tlye satılıyor türkcell pasajda. Bende ordan almıştım orijinaldi. Kabloda en fazla 300 400 olur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz adaptör olarak yeterlidir.şu an sitede satışta. kablo ise orijinal almanı tavsiye ederim. Ben farklı markanın kablosunu denediğim nedense sarj olmuyordu bende komple orijinal kullanmaya başladım. (Hocam bide kediniz yada evcil hayvanın varsa kablodan uzak tutun ısırmayı çok seviyorlar.)
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung kendi sitesinde 779a satıyor adaptörü. Pasajda 593e var.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam turkcell pasajı turkcell olmayanlar nasıl kullanabilir?