cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A serisi tavsiye

(Topic created on: 04-08-2020 02:37 PM)
561 Views
omerdmrkrn
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaslar a71 veya a51 kullanan varmi a71 almayı dusunuyorum tavsiye edermisniz deneyimleriniz nasil video ve fotograf performansi kötumu geridonusleriniz nasil 3000tl ye alinirmi

0 Likes
18 Comments
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
bence biraz bekle bu gidişle tel fiyatları iyice düşüncek gibi duruyor ayrıca 5G lı modellerde orta segmente girmeye başladı misal A51 5G gelmesi planlananlar arasında yani hem fiyatlar düşücek hemde 5G orta segmentte yaygınlaşacak
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
hocam 5g den umutlu degilim istanbulun gobereginde e5 de 3g bile bazen cekmiyor 4.5 heryerde yok 5g den umutlu degilim ayrica cok muhim degil bence 5g olayı fiyatlar dusermi orasini bilemiyorum acikcasi A serisi herzaman deger kaybediyor tabiki dusucek 3000tl altina rahat duser ama suan piyasada sorunlar var siz kullaniyormusunuz telefonu ben kullanici deneyimini merak ediyorum
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
Ben a50 kullanıyorum 7 aya yakın pili ve performansı gayet iyi memnunum pubg oynuyorum sorun yaşamadım 7 ay az bi süre değil bence ayrıca ben a71 e geçmeyi düşünüyorum ama kullanıcılar yazılımsal sorunlardan dolayı pek memnun değiller bende kararsızım.
0 Likes
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
a51 almada a71 al çünkü a51 şarj problemi var
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
yani sarj çok yiyormus
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
S ve Note serisi dışında samsung alınmaz. Çünkü samsung diğer cihazları pek takmıyor önem vermiyor güncellemeleri geç veriyor.
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
note2 note3 note4 ve S seriside kullandm suan s9+ kullaniyorum evet s ve note haric samsung cok sallamiyor digerlerini ancak kendime almayacagim hediye alacagim note10 lite dusunmusdum ancak fiyati yuksek yani o islemciye kasaya suya karsi dayaniklililigi olmayan sadece kalemi var diye adi note olmus cihaza 4.300 tl bana cok gibi geldi alacagim kisiye takilmasin donmasn sarji 1 gunu rahat cikarsn ve kamerasi orta ust duzey bisy olsun yeterli o yuzden a71 hani cokda guncelleme android 12 vs alcakmi almicakmk acikcasi onemli degil
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
s10e alabilirsin sonuçta amiral gemisi ve note 10 lite ile ayni fiyat s10 serisine büyük ihtimal android 12 de gelecek çünkü s10 lite da s10 serisine giriyor samsung mecburen s10 serisine android 12 getirir.
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
fiyati cok yuksek hocam a51 den a71 e ciktim :)
0 Likes