cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 hiç güzel değil

(Topic created on: 08-02-2024 09:11 PM)
323 Views
AngelA34M5Passat
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Ben 7 Aralık 2023 tarihinde A34 almıştım (annem aldı) ama artık hayalimde bir S24 Ultra canlanmaya başladı. Almak istiyorum ama öğrenciyim ve para kazanmıyorum Annemin de bu telefon bozulana kadar o telefonu almayacağı kesin. Zaten bu yıldan sonra güncellemeleri geç almaya başladı (One UI 7 20 aralıkta yada ocak ayında gelecek) A34 alacaksanız bence almayın biraz daha ekleyerek S serisi bir amiral gemisi almanızı tavsiye ederim de siz bilirsiniz kararınıza karışmam belki başka bir A serisi cihaz alırsınız belki başka marka cihaz alırsınız buna saygı duyarım ama ben artık bu cihazdan bıkmaya başladım inşallah bir an önce S24 Ultra cihazı alabilirim (1tb versiyonu çok pahalı bu yüzden 512 GB lık versiyonu alacağım) 

7 Comments
Galaxy A
Evet en iyisini herkes ister ama parayı en idareli bir şekilde kullanmak gerekir bu yüzden annenize katılıyorum bende bir öğrenci olarak eğer 75bin tl sizin için su parasıysa bir şey söyleyemem
atila34
Active Level 3
Galaxy A
Güncellemeleri geç almasını da geçtim güncelleme geliyor bakıyosun kasma donma var sonraki güncelleme 3 ay sonra falan. O zamana kadar bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorsun. Güncelleme yapmazsan da anlamı kalmıyor. Tatmini sıfır olan bir cihaz geçen sene iyiydi halbuki yazık. Donanım olarak iyi artık sadece.
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy A
yazılım olarakta iyi sen kullanmasını bilmiyorsun yada telefona aralıklı format atmaya eriniyorsun
atila34
Active Level 3
Galaxy A
Güvenlik güncellemesi gelmeden önce iyiydi geldikten sonra animasyonlarda sorun vardı pil çabuk bitiyordu sıfırladım değişen bir şey yok. 1 sene oldu alalı aldığım zamanki gibi değil artık.
Enraged
Active Level 7
Galaxy A
Samsungun terk ettiği bir cihaz 1 yıl önce herkesi tokatlıyordu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A34 çok güzel bir cihaz bu arada
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
3 ayda bir güncelleme alıyor a34 3 ay beklemek zorundasınız ama normal yani