cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 Güncellemesi hk.

(Topic created on: 11-24-2023 08:02 AM)
965 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Arkadaşlar merhaba;

Samsung Android 14 ü hem gecikmeli hem de birkaç hata ile geldi bazı kullanıcılara ama bunun da bir sebebi var ne diye sorarsanız;

Samsung'un asıl yapmak istedikleri nin arasında bazı iyi gitmeyen hatalar geri dönülemeyecek bazı şeyler yapmış olsa da Android 13 yayınlandığında da böyleydi aslında ilk büyük güncelleme böyle olsa dahi bile Samsung bunu düzeltmek için ellerinden geleni yapıyor bana kızanlarınız elbette katılıyorum ama siz herşeyi bu kadar sorun ederseniz ilerde nasıl iyi insanlar olursunuz herseyi eleştirerek mı? veya başka şeyler yaparak mı? Kesinlikle tavsiye etmem ama benden size tavsiye kendinize bir çeki düzen verin hakikaten ben bu foruma girdiğim de 100 tane kötü şey 50 tane iyi şey görüyorum yapmayın gerçekten benim bu yazımı okuduktan sonra bazı insanların kendini düzelteceğinden eminim dinlediğiniz için teşekkür ederim. 🥰😊🌹
Birde Android 14 ile ilgili de şunu söylemek istiyorum, bu hafta hangi cihazlar nerelerde almış aşağıya yazıyorum;

Samsung galaxy A54 5G; Avrupa da yayınlandı, türkiye kaldı haftaya dağıtıma çıkması bekleniyor.

Samsung galaxy A34 5G; Avrupa da yayınlandı, haftaya türkiye de olması bekleniyor.

Samsung galaxy Z fold 5, Z flip 5; Avrupa da yayınlanıyor, Kasım bitmeden türkiye de olması bekleniyor.

Samsung galaxy M53, M33, serisi dağıtıma devam ediyor.

Samsung galaxy A73 5G; Avrupa sadece 1 ülke de mevcut.

Samsung galaxy S22 serisi; Avrupa da dağıtıldı, haftaya türkiye de olma ihtimali var.

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kardeş daha s22 ye gelmedi sanırım bir sonraki telefonum elma olacak.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aralık başında gelmesi bekleniyor haftaya hindistan ve çevresi nde yayınlanma ihtimali yüksek
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy A
İnsanlara kendinizi düzeltin deme hakkını nereden aldığını açıkla önce istersen.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu foruma girdiğim de 100 tane kötü şey var demem seni rahatsız mı etti knk
Galaxy A
Arkadaşımız güzel bir şey demeye çalışmış. Ne bu sinir?
0 Likes
SkyWalker412
Active Level 4
Galaxy A
Az önce yazdıklarımı kim sildi bilmiyorum ama sanırım artık bu forum da samsungun saçmalıkları arasına girdi benim için. Yazdıklarımızı kaldıracaksanız ne diye buraya yazarsınız anlamıyorum ki... Silin, bunu da silin...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Forum un saçmalıklarından birisi diyorum ya saçmalıklar dünyası gibi 🤣🤣
KayraGüler
Active Level 6
Galaxy A
S22 de var onuda ekle istersen
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkür ederim 😊