cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A16 hk

(Topic created on: 4 weeks ago)
124 Views
imindivanli
Active Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaslar merhaba,

A16 yı yeni aldım .128 e 6gb ramli versiyonunu 1 gün oldu .Şarjı resmen kokluyor.S20fe mi satacağımdan dolayı idareten aldım.Ama fiyatına göre beklediğimden iyi çıktı.Hem batarya olsun hem ekran kalitesi bataryası olsun beni tatmin etti.Tabi ki bir s serisi performansı beklemek yanlış olur ama gündelik işler için ideal bir ürün .Herkese tavsiye ederim .Ilerleyen günlerde de şarj durumunu gösteren bir gönderi paylaşmış olurum.
4 Comments
BehramGur
Active Level 6
Galaxy A
Genelde şarjı ekran çözünurlügü, panel tipi, wifi versionu ve işlemci tüketir. S versionlar normal tüketiyor aslında devrinin en son teknolojisini kullaniyir genelde. Ama her defasinda ve yine bu yıl da daha küçuk pille çıkis yaptı. Misal tamamen ayni pil alt segment modellerinde iki kat daha fazla dayanır. Misal s24 kullanıyorum hızli işlemci 120hz ekran olsa da xiaomi gibi elalemin çakmasınin mi note 10 lite orta segment telefonuna yeterli pili var. Ama s24te 4000mah, ama xiaomide 5200mah batarya var 😃 zaten pek fazla tuketmiyir pil bide daha dayanikli daha buyuk pil takmiş adamlar. Üstelik çok hızli şarj oluyor aradaki 5w-a rağmen hemde. Çok garip durum
imindivanli
Active Level 5
Galaxy A
Maalesefki yeni model s serilerinde islemci guclu ekran super ama batarya amperi dusuk .Orta ve alt segmenlerinde ise islemci gucsuz ekran paneli hz dusuk batarya yuksek bu yuzden sarji iyi gidiyor
BehramGur
Active Level 6
Galaxy A
Aynen öyle dalga geçer gibi 😃 daha düşuk güc gerektiren modeline 5000mah daha ust segment guclu telefonuna 4000mah batarya takıyor. Biri de çıkip demiyor müdürüm niye böyle yapıyoz biz ya 😂
imindivanli
Active Level 5
Galaxy A
Hocam dediklerinize katiliyorum.Fakat 6 sene guncelleme sozu verilen bir modelde ilerleyen surumlerde donma kasma yasanacak mi birazda merak konusu🤔