cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a30s arama sorunu

(Topic created on: 04-08-2020 03:56 PM)
1718 Views
aga34
Active Level 1
Options
Galaxy A
Galaxy a30 s telefonumda var olan problem 1.arama ekranında kişiyi sağ kaydirinca 1 dk sonra arama yapmasi. 2.ayni sekilde bazen arama yapmamasi. 3.ekrana widget ile dogrudan arama ekleyip uzerine dokunca arama yapmasi lazimken ayni sorunlari yasatmasi. Tum bu sorunlarin kaynaginin klavye ayar ve duzenini degistirdikden sonra olmasini kesfettim. Umarim bir guncellemeyle bu sorun duzelir. Zira klavyeyi istedigimiz duzen ve ayarda kullanabilmemiz gerek.
Ayarlardan klavye verisini silince sorun duzeliyor.
0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
aga34
Active Level 1
Galaxy A
duzelmezse ayarlar,genel yonetim,sifirla,fabrika ayarlarina don.
tuslayinca da duzeliyor,ama sadece zil sesi ve klavye ayarlari degisiyor,bide pil yuzdesi.veriler silinmiyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aga34,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz. Ayrıca, geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
aynen bendede var A30s ayni sıkıntı lar var inşallah güncellenecek sonra düzelir.
0 Likes
aga34
Active Level 1
Galaxy A
klavye verisini silince duzeliyor bende
0 Likes
yvz29
Active Level 5
Galaxy A
klavye verisini nasil siliyorsun ayni sorun bendede var a30s
0 Likes
aga34
Active Level 1
Galaxy A
ayarlarda klavye yaz en altta cikiyo
0 Likes
Solution
aga34
Active Level 1
Galaxy A
duzelmezse ayarlar,genel yonetim,sifirla,fabrika ayarlarina don.
tuslayinca da duzeliyor,ama sadece zil sesi ve klavye ayarlari degisiyor,bide pil yuzdesi.veriler silinmiyor.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aga34,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için durumun videosuyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz. Ayrıca, geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​