Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
cok sacma olacak ama tekrar kayit ettirmeye para vermek istemedigim icin soruyorum cok buyuk ihtimalle alakalari yok ama wipe cache partition yapinca... View Post
Yeni arayüz tümüyle google uygulamlarına geliyor acaba güncelleme ile ne zaman tüm cihazlardaki google uygulamalarını (Google play store, diğer google... View Post
İyi akşamlar. Carx dirift racing gibi ofline oyun bilen varmı? Kaliteli düzgün oyun bulamıyorum. View Post
Arkadaşlar merhaba. İnstagramdaki yazı tipi sizdede değişti mi? View Post
Arkadaşlar merhaba Bir konuda Yardımınızı istiyorum SRT dosyam (altyazı dosyası) var ve bir de film dosyam var mobil telefonumdan bu SRT dosyasını... View Post
Artık AI çok gelişti ve bize mükemmel özellikler sunuyor. Ancak burada en önemli nokta, Yapay zekaya nasıl soru soracağınızdır. Burada size hazır... View Post
Bazen saçma sapan görüntüler oluşuyor. Özellikle de ben mesela otomatik koyu tema özelliğini kullanıyorum. Aydınlık temadan karanlık temaya geçerken... View Post
Selamlar. bu gönderide desteklenmeyen cihazlara Circle to Search nasıl kullanabileceğinizi göstereceğim. bu gönderinin aynısından yayınlandımı... View Post
Paparada spotify aboneliğimi yenileyebilir miyim? siz aboneliklerinizi yenileyebiliyor musunuz? View Post
Eskiden oyun için ekran kaydetme vardı gitmiş eklemenin yolu varmı View Post
User | Likes Count |
---|---|
527 | |
379 | |
339 | |
281 | |
261 |
User | Count |
---|---|
21 | |
12 | |