Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
SMASUNG JET 85 SÜPÜRGEM VAR HARİKA BİR ÜRÜN AMA GEL GELELİM UÇ KIMINI ADAMALAR **bleep** YAPMIŞ TABİKİ DE DİŞLİLER HIZLI DÖNÜNCE CORT OLUYOR YANİ... View Post
Maalesef bu toplumun bilinçsiz bir şekilde, düşünmeden fikir sahibi olma ve bunu hunharca beyan etme, her şeye bir yorum yapma hastalığı, bir çamur... View Post
Hâlâ devam eden bir götüntü 😁 View Post
Malum yaz ayına girdik ve pazar günü yurt genelinde 30 derece ve üzeri olacak. Akıllı telefonlar, saatler, kulaklıklar yani pil ile çalışan ne varsa... View Post
Sıcaklardan ağız tadıyla oyun oynayamaz olduk , sorun şimdi çözüldü işte View Post
Şebekem sürekli iyi çekiyor. 3-4 çubuk gösteriyor. Ama video falan oynatmıyor. Members uygulamasına girebilmek için 2 saat bekledim. Neden... View Post
intel i5 11400H RTX 2050 Ekran kartı 16 GB Ram 512 GB SSD TUF SERİ View Post
1 saattir böyle açılmıyor View Post
Good guardian'ı apk olarak indirip kurdum ama uygulamanın içinden thermal guardianı indirmeye çalışınca bölgenizde mevcut değil hatası... View Post
User | Likes Count |
---|---|
459 | |
418 | |
394 | |
364 | |
321 |
User | Count |
---|---|
23 | |
14 | |
11 | |