Original topic:

Her Mayıs sonu dedim yazı tekrarı

(Topic created on: 05-20-2025 09:14 PM)
274 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Diğer

Malum yaz ayına girdik ve pazar günü yurt genelinde 30 derece ve üzeri olacak. Akıllı telefonlar, saatler, kulaklıklar yani pil ile çalışan ne varsa normalden daha yüksek ısınacak ve dolayısıyla piller daha hızlı bitecek. Isınmaya başladığı anda elektrikli aletleri bırakın, 5-10 dakika soğusun. Patlama veya amoled yanıkları artar DEMEYİN son zamanlar cok ısınıyor diye sikayetler artacak bazıları bu yazımı omursamıyacaklar bazıları gormezten veya dikat edecekler olacaktır 

12 Comments
Diğer
Eyvallah sağol ben06
ben006
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim yaz giriyoruz sikayetler olmadan soglemek istedim
Diğer
İyi yapmışsınız benim a55 ısınmaya başladı bile alışıcaz artık dikkat etmek laizm
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Not bu ölcülen sıcaklıklar gölgede olmaktadır günesle arasında daha fa rk olacak zorlu grafikli oyunlar filimler ve sosyal aglarda ısıtır cihazları
0 Likes
-bekir-
Expert Level 4
Diğer
S24 şimdiden cayırcayır tam yazı düşünemiyorum bile kafayı yiyecegim aşırı derecede ısınıyor el yakıyor instada falan.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Simdiden bazı bolgeler nem ve sıcaklık yukseldi tabi ben ankara icin konusmustum
-bekir-
Expert Level 4
Diğer
Ankara çöl hacı yazık telefona yolla bana 😄
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Ankara fazla drgil konya beter gecen yıl mevlana türbesine gitim resmen serap gorecektim konyada
-bekir-
Expert Level 4
Diğer
Oralarda fazla nemde yok sıcak olur ama terletmez sen Trabzona gel iki dakikacık koş hatta 30 40 saniye koş durdunmu ter içinde kalmama ihtimalin yok.
0 Likes