Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Kan grubunuz nedir? View Post
Akıllı saat ve telefonla ödeme için hangi bankayı kullanıyorsunuz?Akıllı saat için akbank iyi mi iş bankası da var hangisi tercih edilmeli? View Post
Hayırlı Sabahlar View Post
Youtube'un yeni tasarım ve animasyon değişikliklerini nasıl buldunuz? View Post
s21 fe kullaniyorum ve butcem 33k s24 gecmeyi dusunuyorum sizce mantikli mi veya hangi modele gecmeliyim View Post
Instagram'da birisi bir reelsin altına şöyle bir yorum yazmıştı: Robotlar neden insana benzetiliyor anlamıyorum Ben de kendi düşüncelerimi... View Post
böyle bir günün geleceğini biliyordum ama bugün olacağını beklemiyordum. Bazı iyi arkadaslar hariç members içi ve kullanıcıları 🗑'ten... View Post
Kilit ekran uyku halinde iken,bildirim gelince ekran açılıyor mu View Post
4 ay önce hepsiburada üzerin den buds fe kulaklık almıştım 2 gün önce kulaklığın sol tarafın dan çızırtı gelmeye başlamıştı bugün servise vermiştim az... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2712 | |
910 | |
570 | |
455 | |
443 |
User | Count |
---|---|
11 | |
6 | |
6 | |