Original topic:

Samsung Türkiye Ekibi Sorun Yok Dedi ,Kore Ekibi Sorunlu Deyip Özür Diledi 🫣🤔

(Topic created on: 10-01-2025 08:46 PM)
1177 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Galaxy S25 Ultra cihazında One UI 8 güncellemesi sonrasında kamera işlevselliğinde( portre modunda 1x ile 5x aradında geçiş yaparken ışık patlaması ) bir sorun tespit ettim, ilgili hata raporunu derhal ilgili ekip arkadaşlarına ilettim. Ancak, Türkiye ekibi tarafından sorunun mevcut olmadığı belirtilerek, kritik bir hata raporu olarak Kore ekibine aktarılmamış.
image

Cihazlarımızın sorunsuz kullanmak amacıyla, Koredeki Members Alfatürk hesabım üzerinden iletişime geçtim. İlgili kamera moderatörü, Türkiye'den gönderdiğim hata raporunu incelemiş ve sorunun tespit edildiğini belirtmiştir. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak bir güncelleme ile bu sorunun giderileceği bilgisi tarafıma iletilmiştir.(muhtemelen kasım yaması ile olur )

image

Sayın Emre Bey, tarafınıza iletmiş olduğum ekran kaydında tespit edilen soruna rağmen sorunsuz dediniz , cihazlarımız üzerinden gönderilen hata raporlarını incelerken daha dikkatli olmanızı rica ederim. (Türkiye'nin neden betaya katılamadığının bir göstergesi daha hatayı görmemize rağmen çalışan arkadaşlar sorun yok diyor böyle bir durumda betaya girmemizi beklemeyin 😃)

Ama gel gelelim bunlar yine gündeme taşınmaz ve o çalışanlar yine aynı şekilde çalışmaya devam eder :((

İlgili moderatör arkadaşlar bu durumu Members yöneticinize iletiniz haberi olsun lütfen gerekli yerlere iletsin arkadaşı🙏
60 Comments
Diğer
Umarım kamera sorunu çözülür 😊
OğuzS25
Expert Level 5
Diğer
Yazık gerçekten
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Maalesef kardeşim
RüyaA54