Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Tabletimi yeniden başlatma işlemini kaç günde bir yapayım? View Post
Galaxy notes uygulamasındaki bir notu pdfe dönüştürdüğümde fosforlu kalemle çizdiğim yerlerde ki yazılar tamamen kapanıyor.Opaklığı 100% altına... View Post
Ekim güvenlik güncellemesi geldi. View Post
UI8 gelirmi bugün View Post
Galaxy Tab A9+ cihazına 5 Kasım 2025'te One UI 8 güncellemesi gelecek dediler ama bugün 10 Kasım. Yardım edin. Güncellememe yardım edeni takip... View Post
Arkadaşlar bence bugün gelmeyecek sabah 4 bölgede aldı başka almadı bugün gelmeyecek sanırım View Post
Benim tabletin tablet s10 ultra ve garantisi var şimdi s peni kullanırken ucundaki şey hasar gördü yazı yazamıyorum sorum şu bunu garantiye göndersem... View Post
Arkadaşlar. DeX modunu SM-X210 (Galaxy Tab A9+) modelinde kullanıyorum. Smart View özelliğini nasıl kullanacağım hakkında HİÇBİR fikrim yok. Hani,... View Post
5 Kasımda Tab A9+'a one ui 8 güncellemesi gelcekti ama gelmedi View Post
Arkadaşlar merhaba, Samsung Galaxy Tab S9 FE EUX, INS csclerinde one ui 8.0 güncellemesini almış. Bugün Türkiye de dağıtılır mı? Cihaz hala Temmuz... View Post
Tabletimin ekranı bir anda siyah oluyor sadece yukarıdaki şarj ve İnternet gostergesi ile sağ aşağıdaki tuslar gözüküyor onlara basmama ragmen ekran... View Post