Resolved! Solved

Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 08-24-2025 01:45 PM)
87 Views
Can_S24
Active Level 2
Options
Tabletler

Selamlar members topluluğu, üniversite için yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Sıfır Tab S10 FE+'mı yoksa yenilenmiş Tab S8+ veya Tab S8 Ultra mı?

OğuzS25
Expert Level 5
Tabletler
S10fe yada ipad
Tabletler
Yenilenmiş cihaz yerine 12 256 tab s9 tavsiye ederim
Solution
DenZi-A53
Active Level 6
Tabletler
Bende s10fe ile s9 arasında çok kaldım (öncesinde s9fe+ vb bakıyodum) fe serisi hem ekran yenileme hızı açısından düşük hemde amoled ekran değil bu hem şarjın hızlı bitmesine hem ekrandaki görüntünün kaliteli görünmemesine sebep oluyo onun haricinde yapay zeka desteği ve işlemcisi bakımından s9 daha iyi s10fe orta düzey s9 ise üst segment bir cihaz olarak ortaya çıkıyor ekran boyutu olarak bi tereddütte kaldım bende fakat genede s9 yeterli olur diye düşünüyorum ve en yakın zamanda almayı hedefliyorum umarım yardımım olmuştur hayırlı olsun şimdiden
DenZi-A53
Active Level 6
Tabletler
Demek istediğim amoled ve lcd ekran farkını açıklamaktı zaten miliamper olarakta s10fe daha iyi
0 Likes
Solution
DenZi-A53
Active Level 6
Tabletler
Fakat iki model arasındaysan s10fe+ al bence
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Yenilenmiş cihaz anca' Samsung'un kendisi gibi güvenilir tarafça sertifikalandırılmışsa alınır, yoksa ne çıkacağı çok şüpheli. Galaxy Tab S10 FE+ derim ben.
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Tabletler
Tab S10 Fe Plus
0 Likes
Tabletler
Tab s9 serisi almayınız S10 serisine bakın

Tab S9 serisi
Tab S9 Tab S9plus Tab S9 ultra Tab S9fe Tab S9fe plus
Bu cihazlar 2023te 4 sene ana güncelleme 5 sene güvenlik güncelleme sözü ile çıktı.
One Ui5 ile çıktı
6 aldı
7 aldı
8i bu sene içerisinde alacak
9u seneye yaza alacak ve ana güncelleme desteği kesilecek
0 Likes
mfs_alpha
Expert Level 1
Tabletler
Hocam her daim yeni ve sıfır daha iyidir ne olursa olsun. O yenilenmiş şeyde ille bir sıkıntı çıkacaktır. Tab s10fe+ sizin için mükemmel bir şecenektir. Üstelik S8+ güncellemelerinin de bitmesine az kaldı. S10FE+ en iyisi
0 Likes