Resolved! Solved

Original topic:

Tablet önerisi

(Topic created on: 08-24-2025 01:40 PM)
357 Views
Can_S24
Active Level 2
Options
Tabletler

Selamlar members topluluğu, üniversite için yeni bir tablet almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Sıfır Tab S10 FE+'mı yoksa yenilenmiş Tab S8+ veya Tab S8 Ultra mı?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Kanziniz
Beginner Level 2
Tabletler
S10FE+ al hem daha yeni model

View solution in context

Solution
Veli1026
Active Level 7
Tabletler
2 model arasından S10 FE+ öneririm fakat "bütçeyi biraz daha arttırabilirim" derseniz S9'a yönelmenizi tavsiye ederim. Yenilenmiş cihaz zaten tavsiye etmiyorum.

View solution in context

Solution
DenZi-A53
Active Level 6
Tabletler
Bende s10fe ile s9 arasında çok kaldım (öncesinde s9fe+ vb bakıyodum) fe serisi hem ekran yenileme hızı açısından düşük hemde amoled ekran değil bu hem şarjın hızlı bitmesine hem ekrandaki görüntünün kaliteli görünmemesine sebep oluyo onun haricinde yapay zeka desteği ve işlemcisi bakımından s9 daha iyi s10fe orta düzey s9 ise üst segment bir cihaz olarak ortaya çıkıyor ekran boyutu olarak bi tereddütte kaldım bende fakat genede s9 yeterli olur diye düşünüyorum ve en yakın zamanda almayı hedefliyorum umarım yardımım olmuştur hayırlı olsun şimdiden

View solution in context

Solution
DenZi-A53
Active Level 6
Tabletler
Fakat iki model arasındaysan s10fe+ al bence

View solution in context

22 Comments
Solution
Kanziniz
Beginner Level 2
Tabletler
S10FE+ al hem daha yeni model
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
Ama özellikleri karşılaştığında diğerleri daha cazip geliyor. Fiyatlarıda hemen hemen aynı
0 Likes
Solution
Veli1026
Active Level 7
Tabletler
2 model arasından S10 FE+ öneririm fakat "bütçeyi biraz daha arttırabilirim" derseniz S9'a yönelmenizi tavsiye ederim. Yenilenmiş cihaz zaten tavsiye etmiyorum.
Veli1026
Active Level 7
Tabletler
Konu sahibinin konuda belirttiği modellere göre Tab S10+ bütçesini oldukça aşıyor muhtemelen.
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
Bütçe 20K civarı ve aşağıdaki görüntüyü görünce kararsız kaldım
0 Likes
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
.1756033477979.jpg
0 Likes
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
Tab s10 fe+'da bu fiyatlarda
0 Likes
Veli1026
Active Level 7
Tabletler
Yenilenmiş cihazla ilgili sıkıntı yaşayacağınızdan endişe ettiğim için tavsiye etmek istemiyorum maalesef.
0 Likes
Can_S24
Active Level 2
Tabletler
Anladım teşekküler
0 Likes