cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Tabletlerde Çok İyi

(Topic created on: Sunday)
19 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Tabletler

S23 kullanıyorum o yüzden telefon tarafında nasıl bilmiyorum ama tablet arayüzünde neyi beğenmediysem adamlar düzeltmiş. Alttaki o görev çubuğunun berbat animasyonu ve görselliği değiştirilerek çok daha iyi olmuş. iPad tarafı gibi mi? Evet, ama iyi yönde bir gelişme olduğu için kötü bir şey demeyeceğim. Özellikle yarım çekince görev çubuğunun gelmesi çok pratik bir olay. Yatay ve dikey durumdaki ekranın ayrı ayrı ayarlanması da çok iyi. Animasyonlar genel olarak daha pürüzsüz ve S penle internette gezinirken bende ciddi kasma oluyordu bu da düzeltilmiş. S10 Ultra kullanıyorum ve tablette bazı noktalarda optimizasyon sorunları vardı bunlar hep çözülmüş. Ha bu arada GalaxyAiın videolardan ses kaldırma özelliği ise korkunç şekilde iyi çalışıyor. Beğenmediğim birkaç şey var. Bunlardan en önemlisi kenarlardan çekip geminiye ulaşamamak. Diğerleri estetik olarak hoş bulmadığım şeyler mesela quick panelin ekranın sağ tarafına fazla yakın olması ve uygulamalar sekmesine girince arkaya blur uyguluyor ama benim duvar kağıdı siyah olduğu için hoş durmuyor. Bunu kapatabilme ayarı sanırım homeup da bulunuyor ancak güncelleme gelmediği için şu **bleep** değiştiremiyorum. Eğer güncellemediyseniz şiddetle öneririm. Ben çok beğendim hatta telefondan çok tabletim için güncellemeyi bekliyordum ben. 

13 Comments
Tabletler
Ben de aynı şekilde tablet için daha heyecanlıyım bakalım gelirse güncelleyeceğim
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Beğeneceğinize eminim hocam. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
0 Likes
Tabletler
Tablette now bar var mı?
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Evet var.
mrc0754
Active Level 5
Tabletler
Tab 9 fe plus a geldi mi
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Tabletler
Bildiğim kadarıyla fe serisine henüz gelmedi ama emin değilim.
0 Likes
mrc0754
Active Level 5
Tabletler
Sizin tabletiniz hangisi
0 Likes
Tabletler
S10 Ultra
0serName
Expert Level 1
Tabletler
S10 Ultra hocam yazıda yazmıştım