cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tab A8 Tema Eksikliği

(Topic created on: 03-12-2023 12:01 AM)
530 Views
htmca
Active Level 2
Options
Tabletler

Araştırdığıma göre diğer Samsung tabletlerde de aynı bendeki cihaz gibi tema değiştirme ve indirme özellikleri hiçbir şekilde desteklenmiyormuş. Görsel olarak tatmin edici bir grafik olması açısından bu tarz bir özelliğin gelmesi çok iyi olur. Umarım Samsung yeni bir güncellemeyle bunu da bize sağlar.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba htmca,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
yinede fazla beklentiye girmeyin çünkü önceden yüklü satılmamışsa yazılımla eklemiyor,en azından ben duymadım.
htmca
Active Level 2
Tabletler
Bu konuda bir bilgim yok ama uygulama ikonlarında güncellemelerle değişiklik olabiliyor ya da yeni sistem uygulamaları gelebiliyor bu yüzden bunun da yeni gelebilecek bir yazılım güncellemesiyle halledilebileceğini umuyorum.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
umut fakirin ekmeği derler,yeni cihazı satmak için eskiye yenilik koymaz hemde büyük yenilik.
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Tabletler
Eklenmediği doğru ama eklenemez olmadığı için ileri sürümlerde tabletlere tema desteği gelme şansı var.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
umarım gelir.
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Tabletler
tab a8 oneui core zaten o yüzden olabilir
htmca
Active Level 2
Tabletler
One ui core dediğiniz nedir, çok fazla bu konularda bilgim yok o yüzden soruyorum. Cihazım Android 13 güncellemesini aldı ve one ui 5 sürümünde yine de destekleme ihtimali yok mu bu tarz görsel sürümleri?
omerluna
Expert Level 5
Tabletler
One UI Core dediğimiz One UI'ın kısıtlı ve daha az özellik içeren halidir ve bazı desteklerden yoksundur.
Emir-S22
Expert Level 5
Tabletler
ömera51s8plus güzel açıklamış bende bilmiyordum tema olayını