cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Tab S8 Plus deneyimlerim

(Topic created on: 06-24-2023 01:30 AM)
312 Views
S21Fan-TabS8plus
Expert Level 2
Options
Tabletler

Merhaba değerli forum üyeleri,

6 aydır Samsung Galaxy Tab S8+ kullanıyorum. Tablet almayı düşünüp de karar veremeyenler varsa yardımcı olmayı amaçlıyorum. Aşağıda anlatacaklarımın ufak tefek farklar ile S8 serisi tüm tabletlerde geçerli olduğunu düşünmekteyim.

1-) Tasarım
Tasarım konusunda oldukça şık bir seri. Aluminyum çerçeve, şık renk seçenekleri, oldukça güzel görünen kamera modülü ile karşımıza çıkıyor. Tab S8 ve S8+'dan farklı olarak S8 Ultra modeli, çift ön kameraya sahip olduğu için çentik ekran tasarımıyla üretilmiş. 

image

image

2-) Performans

Tab S8 serisi, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile donatılmış. Bu işlemcide herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Pil ve RAM yönetimi de gayet iyi. %85'ten %25'e kadar kullanımda 6 saat üzerinde ekran açık süresi veriyor. Tam şarjda ise bu süre 8-9 saat arasında değişiyor. 
Bunlara ek olarak, cihaz gayet akıcı, seri, kasma donma oluşmadan çalışıyor.

3-) Depolama
Tab S8/S8+ 8 GB RAM, 128 GB Dahili depolama,
Tab S8 Ultra ise 12 GB RAM, 256 GB Dahili hafıza seçenekleriyle mevcut. Bütün modellerde 1 TB'ye kadar SD kart desteği var.

4-) S Pen

S Pen'de mevcut olan Air Actions ile tabletinize dokunmadan bile birçok görevi yapabilir, bu komutları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. S Pen, şarj olmadan da yazı yazma özelliğine sahip. Fakat temassız komutlar için şarjının olması gerekiyor. S Pen, kutuya dahildir. Yazma hissiyatı açısından da gerçekten güzel bir his veriyor. Gecikmesi de gözle görülemeyecek düzeyde düşük (2 milisaniye)

5-) Ekstra Özellikler

Samsung DeX sayesinde tabletinizi bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda tabletinizin ekranını bilgisayar ve televizyona yansıtıp, bütün işlerinizi bu ekranlardan gerçekleştirebilirsiniz. 
Tab S8 serisi, Android 16'ya kadar işletim sistemi güncellemesi, Ocak 2027'ye kadar da güvenlik güncellemesi alacaktır.

Saymayı unuttuğum bir sürü özellik illaki vardır. Tabletten çok memnunum, her seferinde iyi ki almışım diyorum. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim. 😁

1 Comment
OğuzMumci
Expert Level 4
Tabletler
Bilgilendirme için teşekkürler 😊 içerik te iyi olmuş 😁