Original topic:

Android 14 One UI 6.0

(Topic created on: 10-13-2023 03:26 PM)
348 Views
NaimA33_TabS9Ultra
Active Level 7
Options
Tabletler

Yavaş yavaş uygulamalar android 14 de yükselmeye başladı bunlardan biri tabletime geldi ve orda yeni gelecek olan yazı tipide gözüküyor onlar işaret koydum bu günceleme daha telefonuma germedi

image

image
Buda Telefonumdaki One UI 5.1e ayit olan dijital sağlık uygulaması 

image

Bu Yazı tipi sadece tabletimde dijital sağlık bölümünde var diğer bölümde tablete yok malesef artık uygulamalar güncelene güncelene bu yazı tipleride gelir 

image

Başka gelişmeler olursa sizi bilgilendiririm.

18 Comments
Tabletler
Buda telefona ait eski sürüm Screenshot_20231013_140001_Samsung Members.jpg
Furkan_S215G
Active Level 5
Tabletler
Bildiğim kadarıyla gelen en büyük değişiklikler 1 bildirim paneli 2 apple daki gibi bir parmağımızla bir uygulamayı tutarken ekranı kullanmaya devam edebilmemiz
Tabletler
Uygulamalardada çok değişiklik olacak mesela samsung healta ara yüz baya değişecek sonra sizin dediğiniz var yani çok büyük değişiklikler fazla yok ama böyle ufak tefek şeyler değişecek
Furkan_S215G
Active Level 5
Tabletler
İnan samsungun uygulamalarına çoğu kişi girmiyor sadece wearable aksesuarlar için kullanan oluyor
Tabletler
Ayn keşke uygulama yerine arayüzde çok değişiklik yapsa samsung
Tabletler
Bu arayüz değişikliği s20fe de geldi şaşırdım açıkcası.
Tabletler
O zaman büyük ihtimale s20fe android 14 alır ama kesin değil belki samsung sadece uygulamalarını sadece son sürüme günceleyip bırakabilir
Tabletler
Muhtemelen öyle olucak android 14 vermiyecek. ( keşke verse quik paneli hiç sevmiyordum)
Tabletler
Keşke ama bu samsung ne yapacağı beli değil belki verirler beklemektan başka yapacak bir şey yok malesef